- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не виждам вече бъдеще на връзката ни
О, боже. И ние с приятеля ми правим секс през 4-5 дена грубо /пък и двамата, като теб, сме доста сексуални/. Ама животът те въвлича в какви ли не проблеми, заетости и усложнения. При нас е лиспата на време, при теб е това, че е болен, при други е друго. Като пубери имаме време да се оправяме и по 5 пъти на ден всеки ден, но с порастването човек научава, че трябва да е склонен да разбира другия дори да не му изнася.
Явно момчето ти минава през труден период. Сега можеш да му докажеш, че не си с него само за веселата част, а че можеш да му бъдеш и истински приятел освен гадже. Остави го да се съвземе. Не го ръчкай постоянно. Може би е нещо временно, повлияно от стрес, от болестта, от самия факт, че мъжете мразят да се показват уязвими, а на него му се е наложило. Ако вече като си е наред продължава да се държи така незаинтересувано от теб, добре. Късай го. При всички положения, обаче, заслужава шанс.
/Ако съм в някакъв тежък период и имам други неща на главата, ще намразя човека, който ми дудне на главата за доказателства на любов и секс точно, когато хич не ми е до това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()