Здравейте,от около 3 месеца излизам с едно момиче,бяхме само приятели и още сме предполагам,разбираме се много добре,все едно гледам себе си в женски вариант ,но си мисля че това е проблем.Нещата са повече от само приятели,преди повече от година приключих сериозна връзка от 3 години и след това просто не се задържам с момиче,не защото съм твърде наранен или са ми разбили сърцето,не вярвам по никакъв начин в тези неща,но просто донякъде съм доста пасивен към връзките и любовта като цяло.Та с това момиче тя е 4 години по малка от мен и се държи точно като мен,говоря за това как не се задържа при едно момче,как например казва,че еди къде си с приятелка ,а всъщност е с момче,точно като мен и това доста ме притеснява.Това беше преди да почнем да сме по близки,беше края на лятото и тя доста се забавляваше цяло лято по партита на които ходехме,тогава бяхме просто познати,тя почна училище и се спря,учи и само с приятелки излиза.Но аз имам доста момичета около мен,кои са приятелки ,кои не , тя се дразни от това караме се ,отделно тя излизаше с един мой приятел преди ,но не им се получиха нещата,по точно тя се влюби уж ,а той я нарани,той все още я търси за както той го казва "един приятелски секс" тя му отказва,но все още й липсва.Последния месец остава почти всяка вечер във вкъщи,сутрин дори я карам на училище,ставам заради нея в 6,променихме се ,но това е ,че аз не мога да я допусна до себе си,защото нищо няма да се получи и аз й го показвам и казвам,че не съм за нея и само ще я нараня,че живота ми е много объркан и не съм за връзка имам доста проблеми и задължения.Тя казва "Да,ясно ние само се забавляваме",но виждам как ме гледа,така са ме гледали и други момичета ,които съм наранявал не съзнателно ,не искам да я нараня,но не искам и да я загубя,искам нещата да си останат така.Защо момичетата просто не ги разбирате тези неща,когато един мъж ви казва,че НЕ СТАВА ЗА ВРЪЗКА,той е прав защото той най-добре познава себе си ,а вие правите точно обратното ..