- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дали е синозит ?
От известно време се събуждам сутрин с главоболие и световъртеж.Ходих на очен лекар,защото си мислех,че е нещо свързано с очите,но се оказа че няма нищо общо с това ...
Приятели и познати ми казваха,че може да е синозит.В петък ще ходя на уши,нос,гърло да видим какво ще стане там.
Въпросът ми е,ако е синозит лесно ли се лекува и болезнено ли е ?
Хроничният синузит не се лекува. Ще ти изпишат нещо за облекчаване на симптомите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Точно пък хроничният синузит се лекува, аз 2009 влязох за 2 седмици в болницата и с инжекции и някви хапчета ме излекуваха и от тогава съм нямал проблеми, докато преди това беше някъв ужас
значи не е лека болест, но трябва да се оправи някаксина лекар и прав каквото ти казват
УСПЕХ
Мхм, хроничният синузит не се лекува- баба ми е с такъв от млада, над 20-30години вече.
Аз всяка година си изкарвам синузит, световъртеж не знам дали имам, обаче болките в синусите са отвратителни, ревяло ми се е... Топлото облекчава болката при синузита, или поне при мен.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз мисля, че не е синузит. Тъй като симптомите при това заболяване не са свързани със световъртеж. Ако усещате главоболие в лицевата част на главата, което се засилва най-вече при навеждане, това е един от най-характерните признаци за синузит. Освен това честото запушване на носа, затруднено дишане, оток около и под очите са други симптоми предвещаващи заболяването. Уверете се какъв е вашия проблем и тогава предприемайте лечение.
Може и синузит да е,но най-добре се консултирай с лекар.
Отиваш на доктор, най-добре при личния да ти даде направление и да ти каже кой от колегите му би ти свършил най-добра работа. Като хлапе в продължение на 2-3 седмици по цял ден бях с болки в челото, точно между веждите. При навеждане я имаше тежестта и постоянните сополи. Дадоха ми някакви лекарства и се оправих за около година и нещо, две. Сега пак си ме понаболява от време на време, но никога не е било кой знае колко сериозно, та да не се оправя с анлгин/алгозон. Леля ми е същата, само че тя от много по-дълго от мен го има синузита. Чувала съм от нея, че се било настъргвало малко кестен и се - цитирам - "шмаркало" в банята, че от тебе ще почнат да излизат разни течности. Не съм пробвала и не мога да кажа как точно и дали въобще действа. Също съм чувала, че ако имаш възможността да се спуснеш на определена дълбочина (не помня точно колко метра) под водата (естествено с водолазен костюм), от налягането синусите се спуквали и повече нито те боли, нито нищо. Естествено, отново изтичат тези гореспоменати секрети. Отново не знам колко е вярно. Най-добре при личния и той да ти каже къде да ходиш, а не сам да се бори с болестта понеже той не е специалист. Личните учат обща медицина - грипове, ангини...
Едит: Пише се "синузит", а не "синозит". Казваш "синуси", не "синоси". ^^ Успех и дано не е това, че никак не е приятно.
Най-вероятно е синузит. Иди на лекар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5