Отиваш на доктор, най-добре при личния да ти даде направление и да ти каже кой от колегите му би ти свършил най-добра работа. Като хлапе в продължение на 2-3 седмици по цял ден бях с болки в челото, точно между веждите. При навеждане я имаше тежестта и постоянните сополи. Дадоха ми някакви лекарства и се оправих за около година и нещо, две. Сега пак си ме понаболява от време на време, но никога не е било кой знае колко сериозно, та да не се оправя с анлгин/алгозон. Леля ми е същата, само че тя от много по-дълго от мен го има синузита. Чувала съм от нея, че се било настъргвало малко кестен и се - цитирам - "шмаркало" в банята, че от тебе ще почнат да излизат разни течности. Не съм пробвала и не мога да кажа как точно и дали въобще действа. Също съм чувала, че ако имаш възможността да се спуснеш на определена дълбочина (не помня точно колко метра) под водата (естествено с водолазен костюм), от налягането синусите се спуквали и повече нито те боли, нито нищо. Естествено, отново изтичат тези гореспоменати секрети. Отново не знам колко е вярно. Най-добре при личния и той да ти каже къде да ходиш, а не сам да се бори с болестта понеже той не е специалист. Личните учат обща медицина - грипове, ангини...

Едит: Пише се "синузит", а не "синозит". Казваш "синуси", не "синоси". ^^ Успех и дано не е това, че никак не е приятно.