- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Зодия
Кажи, чадо?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
малииииииииии пак обърках раздела![]()
а xPafx да види ЛС![]()
оф..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
коя зодия, аз занимавам изцяло с това и мога да ти разясня някои неща![]()
Скорпионите сте добри приятели, винаги постигащи целите си, имате труден характер, лесно може да ви ядосат, но бързо ви минава. Самоуверени сте и трудно зачитате друго мнение. Склонни сте към интригантство, за да излезете чисти от дадена ситуация и трудно забравяте, което пък ви прави отмъстителни. По принцип споделяте трудно. Най-много се разбирате с телците, а с раци не се понасяте.
Не е така, най-добрата връзка е с раците!
WindScar <3333
разбирам достатъчно, че да знам ,че скорпионите се разбират най-много с раците, било то в любовно или приятелско отношение, след тва с рибите..
WindScar <3333
Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude.
WindScar <3333
аз съм рак
WindScar <3333
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
отивам да ям гръцка мусъкъ
после да си мя зъбити
и тъкъ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да, робе мой!
WindScar <3333