.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin

Question стеснителност..

Малко е тъпо защото навярно има мнооого такива теми за момиченца, които си падат по момченца но ето. 8ми клас съм и имам нов клас в който много от приятелите ми са там. Но има и нови хора. Та харесах си едно момче, но проблемът ми е, че попринцип си говоря с момчетата от класа и така нататък, НО пред момче, което харесвам просто не става. Вероятно от моята така наречена стеснителност ме мисли за надута или нещо подобно, защото аз си седя в моята компаниика той в неговата и нито го заговарям нито нищо по простата причина, че може би не знам какво да му кажа. Той също изглежда леко срамежлив което е даже по лошо. Просто не знам какво да направя за да преборя тази моята така наречена стеснителност (или инат защото приятелите ми казват "Хайде заговори го по някакъв начин" а аз не та не защото да е твърде лесно да се каже просто така заговори го) Та ако ми дадете съвет ще съм много благодарна...
    Последно редактирано от mixii017 : 11-07-2012 на 12:24
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    По - различен съвет от "просто заговори го", надали някой ще ти даде. Всичко е в главата ти, да общуваш с него не се различава по нищо от това да общуваш с някой от другите ти приятели. И как така не знаеш за какво да си говорите? С другите за какво си говориш?

Нищо страшно няма, момчетата не хапем.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По дяволите, вие сте в един клас и ти не можеш да го заговориш.
    Ужас.
    Тогава стой си на дупето и забрави за връзки, любов и така нататък. Защото очевидно не си готова.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кво значи не е готова?
    Ти щото в 8 клас си била много отракана. Нормално е да си притеснителна, просто му кажи ,че го харесваш. Шансът да се направи на гъзар и да те ортеже го има,но ако го направиш насаме може и да се получи. Напиши му чисто детска бележчица, че го харесваш. Ако отговори положително - супер. Ако не - има и други момчета.
    Нищо не губите като питате.
    maDamn

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    господ ти е дал уста, научи се да я използваш целесъобразно

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    епа мерси за милите (и не толкова) съвети
    ПС: в един клас сме следователно мога да го заговоря за домашни и "Здрасти" но в това особено голям смисъл няма
    мерси все пак
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си