.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Smile Любовно писмо?!

Въпросът ми е към момчетата, но и момичетата могат да изкажат мнението си. Исках да попитам, ако вие случайно получите нещо като анонимно любовно писмо, как бихте се почувствали? Ще ви хареса ли, или пък по-скоро ще се присмеете? А вие самите бихте ли направили нещо подобно или смятате този метод за прекалено остарял и банален? Очаквам мнението ви

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Напиши го...и нека не бъде анонимно.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Стига да не е пълно с клишета и излишна драма, няма лошо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Аз ще се зарадвам. Но не бих изпратил на случайно момиче.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    ^ подкрепям горното мнение

Той определено не е случаен. За анонимността ще си помисля още малко Наистина ми помогнахте, защото просто се нуждаех от съвсем мъничко подтикване, за да го направя.

Мега фен Аватара на xoxi
    Направи го ако го познаваш поне малко, както и той теб. Ако имаш чувството, че те харесва, също е добро начало.
    Аз получих не точно писмо, а съобщение в скайп от едно момче, с което се познаваме от два месеца. Четях половин час и преминах през всякакви емоции. Най-много се смях обаче, въпреки, че ми беше тъжно за него. Не му бях давала никакви надежди, бях му споменала дори, че имам приятел, за това ми беше толкова смешно докато четях какво е писал. Беше много хубаво написано, но когато не изпитваш абсолютно никакви чувства към някого, каквото и да направи или каже, е без значение.
    Докато на рождения ми ден пък получих подарък + писъмце по пощата от приятеля ми, който не беше в града тогава. Въпреки, че писъмцето му беше много по-опростено и без никакви прочувствени излияния, ме трогна много повече.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо ще криеш коя си?

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И защо ще криеш коя си?
    Защото я е страх.
    Ми то тези признания са си страшни.Я си представи че момчето вземе да ти отговори че изпитва същите чувства към теб, ами тогава какво ще правите, а ?
    Ще трябва да ставате гаджета, да се натискате по пейките из парковете, абе не си е работа да си създавате подобни усложнения.

Мисля си, че е по-добре тези чувства да се признаят на живо, защото после може да последва едно "скомфузно положение". Иначе аз съм го правил - излей си душата, без някакви "често срещани фрази". И преди да го изпратиш си помисли дали наистина този човек си заслужава.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аз предпочитам да е лично.Но щом искаш напиши писмо,само да не е твърде клиширано и няма смисъл да бъде анонимно,какво ще постигнеш като не знае от кого е?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Твърде клиширани са ми и влиянието на глупави американски филми е доста сериозно. : )
    Иначе с известна доза оригиналност би било готино, но никога не бих го използвал, за да се обясня в любов или нещо подобно...само да си зарадвам и усмихна момичето и толкова. : )

Аз определено бих се зарадвала ако получа..И бих пратила на някой. Не виждам лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си