.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ами за мен съществуват определени граници за показване на естествената ти простотия сред хора На такива случки съм била свидетел, че ми е идвало да стана и да шибна един шамар на някое такова олигофренче. Например: в автобуса се качва около 20 годишно момче с патерица и доста наднормено тегло. Освен това видимо личи, че има някакво умствено заболяване и гледам как 5-6 изродчета започват да се подиграват и да показват с най-различни малоумни движения колко е дебел..
    Или в магазина: "Я фърли от онея там вафли една" "Дай да си земеме 2литра бре, нема да ни фане" и още (цитирам ти дословно каквото съм чула).
    + "хулиганското поведение", което толкова им допада - да чупят каквото им падне, да псуват като хамали и т.н.

В училище ми е ставало жал за учителките,които са търпяли какъв ли не психически тормоз от 13-15 годишни мои съученци. И точно те сега са си много готини,добри момчета. Надживяха си горе описаното поведение и вече са буквално други хора. Та това имам предвид под "не знаят как да се държат в обществото", или по-точно може и да знаят ,но е "готино" да не го правят.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мм не мисля че той е точно такъв всмисъл такъв все още не го познавам толкова добре но изглежда сериозно момче ,ученолюбиво интересува се от кинг бокса

Цитирай Първоначално написано от cremena45 Виж мнението
    Мм не мисля че той е точно такъв всмисъл такъв все още не го познавам толкова добре но изглежда сериозно момче ,ученолюбиво интересува се от кинг бокса
    от кинг бокса DUFUQ did i just read

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си