Ами не съм мислела, че ще изпадам в подобни ситуации, но някак си се получи така, че да избирам между две момчета...
С първото сме заедно от малко повече от 2 месеца, умен, забавен изглежда добре бързо успя да ми завърти главата, обаче не съм сигурна дали изобщо трябва да съм с него.. причината? Ами някак си имам чувството, че не го е грижа за мен, не ми обръща особенно внимание, все едно ме търси само когато няма какво да прави, когато му е скучно...
С второто сме се виждали само 1 - миналата нова година, прекарахме няколко часа - умен е, също има чувство за хумор, няма най-добрия външен вид, но не ми и пука толкова.. В последно време си пишем (наскоро ме намери във фейса), а и си говорим по телефона-всеки ден! Обръща ми внимание, знам че ме харесва, добра компания е и му пука, в пъти повече от 1вото момче, но аз не го харесвам.. харесвам вниманието му.
В момента 2рото момче, знае че не съм сама- казах му и знам, че му е гадно .. казах му, че до края на седмицата ще реша какво ще правя, момчето с което сме заедно идея си няма -не се чуваме напоследък (той не ме търси, за да си говорим, а когато аз го потърся бързо ми орязва квитанциите, затова и рядко се случва да го търся).
Вие какво бихте направили? Без опция търси 3ти или зарежи и 2мата.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl