- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- въпрос към геймърите
Това не е точния раздел но не видях по подходящ.Така въпроса ми е някой може ли да ми каже някой stealth action за игране само да не е:Tenchu,Splinter Cell,Dishonored тях съм ги превъртал.
Последно редактирано от Big Jo reaper : 11-05-2012 на 13:50
Hitman също съм ги превъртъл всичките които са излязли до ся но все пак благодаря май ти си единствения тук който играе игри![]()
![]()
![]()
![]()
Съмнява ме , но ето ти и други Assasin's Creed 1/2/3 , Thief:The Dark Project , The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena , Killzone 3 , Manhunt 2 , Metal Gear Solid 4 ииииии тази Splinter Cell Conviction .
пак thx асасина съм я играл thief също хрониките на ридрик също за килзон немам плайстайшън има бокс за MGS същото все пак благодаря за вниманието
Аз принчипно такива игри не играя и се разрових в нета и не видях ,че са за плейстейшън . Най-вече играя WoW , но взе да ми писва и не ми се дават пари :д
ма ти пари ли даваш ве аз знам един сървър як пиратски не сече без багове ако искаш кажи ше ти пратъя линк
Thief: Deadly shadows. Най-добрата стелт игра която съм играл, каза, че си играл поредиците, но може би не си играл тази, знам ли.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Perfect world .. Не знам дали е в тая категория, но все пак ... :Д
Final Fantasyедва ли си ги превъртял всичките.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Далеч съм от геймър, защото не съм играл от много години, но пробвай тази, която ти написах в другата ти тема - Sniper Elite. : )
Ами мисля че е време Bi Jo reaper да видиш един истински stealth action свят с балкан разлика графика просто е невероятна няма нужда от силна машина че да ти тръгне, ще тръгне като ти тръгнеш към вратата слезeш до долу и се по насладиш на истинският свят !!![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 11-12-2012 на 20:06
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN