.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Кой?

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Ами честно казано преди този, в който съм в момента не съм си имала приятел... не че не е имало навити, все нещо не ми е харесвало. Та иначе казано преди това бая време съм била сама ако може така да се каже, та не е това проблема. Иначе 3ти може и да върже, но каква е гаранцията, че ще го харесам? Каква е гаранцията пак да не се окажа в някаква нелепа ситуация?
    Значи логиката ти е да стискаш отчаяно първият, който някога се е навил да тръгне с теб, независимо колко гадно се държи, само защото те е страх, че никой друг няма да се излъже? Осъзнаваш ли колко е жалко това?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зарежи и двамата - защо да няма такава опция? Има ли изобщо смисъл да си с един от двамата, като само частично, по нещо ти харесва и в двамата, но нито един не е успял да влезе в сърцето ти, че сега да няма нужда от тая дилема. И мамка му стара, не мислиш ли, че е време да пораснеш? Все щял да се излъже трети, ама каква била гаранцията, че тя щяла да го хареса - ама чакай малко, ти да не би на всеки, който ти е обърнал внимание въртиш опашка? И изобщо защо се занимаваш с някой към който не изпитваш и грам симпатия.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Значи логиката ти е да стискаш отчаяно първият, който някога се е навил да тръгне с теб
    Всъщност първия с когото аз се навих да тръгна.. преди него никой не ми е правил достатъчно добро впечатление, по никого не съм си падала до такава степен...

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Все щял да се излъже трети, ама каква била гаранцията, че тя щяла да го хареса - ама чакай малко, ти да не би на всеки, който ти е обърнал внимание въртиш опашка? И изобщо защо се занимаваш с някой към който не изпитваш и грам симпатия.
    Е не е като да не изпитвам грам симпатия.. има доста добри черти. Знам ли смятам, че си заслужава понеже си ме е харесал от почти година.. тогава негов добър приятел, който понякога излизаше с нашата компания се опитваше да ме навива да излезна с него.. детски акъл тогава дори не опитах.. сега знам, че още имам шанс, проявява далеч повече инициатива от всеки друг, който се е опитвал да привлече вниманието ми. А и може би защото смятам, че е в някаква подобна ситуация на това моето, с разликата, че няма някоя друга която да му обръща вниманието, което той на мен. Иначе казано аз тичам след някого, на когото му запълвам времето, той също...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Всъщност първия с когото аз се навих да тръгна.. преди него никой не ми е правил достатъчно добро впечатление, по никого не съм си падала до такава степен...

Е не е като да не изпитвам грам симпатия.. има доста добри черти. Знам ли смятам, че си заслужава понеже си ме е харесал от почти година.. тогава негов добър приятел, който понякога излизаше с нашата компания се опитваше да ме навива да излезна с него.. детски акъл тогава дори не опитах.. сега знам, че още имам шанс, проявява далеч повече инициатива от всеки друг, който се е опитвал да привлече вниманието ми. А и може би защото смятам, че е в някаква подобна ситуация на това моето, с разликата, че няма някоя друга която да му обръща вниманието, което той на мен. Иначе казано аз тичам след някого, на когото му запълвам времето, той също...
    Аха... Значи този, който ти обръща най-много внимание, е достоен да ти "запълва времето".? И наричаш това любов?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Аха... Значи този, който ти обръща най-много внимание, е достоен да ти "запълва времето".? И наричаш това любов?
    Не съм казала, че е любов..., но може пък и да се привържа към него кой знае. Идеята не е да се подигравам с него или нещо подобно. Ако ще излизам с него, смятам да се държа добре, защото го заслужава.

Иначе това със "запълването на време" го споменавам, защото сме в може би еднакво положение. Знам ли, може би защото ми е гадно положението в което се намирам, не искам с него да е същото, макар че в момента е точно така. Ако беше идеята само да ми "запълва времето" изобщо нямаше да му казвам за 1вия, нямаше и да му кажа срок в който да реша какво да правя.
    Последно редактирано от a1a2b3v : 11-06-2012 на 18:05
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Не съм казала, че е любов..., но може пък и да се привържа към него кой знае. Идеята не е да се подигравам с него или нещо подобно. Ако ще излизам с него, смятам да се държа добре, защото го заслужава.
    Първо реши какво точно искаш и после тръгни с някой "навит"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си