Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
Значи логиката ти е да стискаш отчаяно първият, който някога се е навил да тръгне с теб
Всъщност първия с когото аз се навих да тръгна.. преди него никой не ми е правил достатъчно добро впечатление, по никого не съм си падала до такава степен...

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
Все щял да се излъже трети, ама каква била гаранцията, че тя щяла да го хареса - ама чакай малко, ти да не би на всеки, който ти е обърнал внимание въртиш опашка? И изобщо защо се занимаваш с някой към който не изпитваш и грам симпатия.
Е не е като да не изпитвам грам симпатия.. има доста добри черти. Знам ли смятам, че си заслужава понеже си ме е харесал от почти година.. тогава негов добър приятел, който понякога излизаше с нашата компания се опитваше да ме навива да излезна с него.. детски акъл тогава дори не опитах.. сега знам, че още имам шанс, проявява далеч повече инициатива от всеки друг, който се е опитвал да привлече вниманието ми. А и може би защото смятам, че е в някаква подобна ситуация на това моето, с разликата, че няма някоя друга която да му обръща вниманието, което той на мен. Иначе казано аз тичам след някого, на когото му запълвам времето, той също...