.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Кой?

Hybrid View

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Аха... Значи този, който ти обръща най-много внимание, е достоен да ти "запълва времето".? И наричаш това любов?
    Не съм казала, че е любов..., но може пък и да се привържа към него кой знае. Идеята не е да се подигравам с него или нещо подобно. Ако ще излизам с него, смятам да се държа добре, защото го заслужава.

Иначе това със "запълването на време" го споменавам, защото сме в може би еднакво положение. Знам ли, може би защото ми е гадно положението в което се намирам, не искам с него да е същото, макар че в момента е точно така. Ако беше идеята само да ми "запълва времето" изобщо нямаше да му казвам за 1вия, нямаше и да му кажа срок в който да реша какво да правя.
    Последно редактирано от a1a2b3v : 11-06-2012 на 18:05
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Не съм казала, че е любов..., но може пък и да се привържа към него кой знае. Идеята не е да се подигравам с него или нещо подобно. Ако ще излизам с него, смятам да се държа добре, защото го заслужава.
    Първо реши какво точно искаш и после тръгни с някой "навит"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си