- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- това не е държава
думи нямам и това което нямам искат да ми вземат вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кое е това
жената
децата
кучето
кво още нямаш
не ми се говори пуснах темата от желание да кажа това което казах
погребението ми ще струва 500лв нямам пари и да умра ако искам да остана жив ще трябва да платя повече иначе ще плащам още повече
нямам съдебно минало отлични препоръки всичко ми е платено от към данъци никакви заеми нямам
и за един лист хартия ще ме глобят 1000лв
пускам оферта продавам си дроба цена 1000лв
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
образец номер 7
Ако е нещо свързано с кретенията да се правиш на военен, и 1000 лева е малко![]()
ами като не си,млъквай
как така 1000 лева ще са малко бе,ръб
то и ямбол така ше каже де..
ау,ямбол 2
ама човека е вет,не скапан студент ходещ да учителства и да изтъква просотии на децата
и да иска нещо си на старобългарски?!
и с меняща се сексуалност
so
изнерви ме тая вечер
мри в казана от самара
По-добре да стане студент, отколкото да ходи да развява пушки по вехти униформи (ако харитов и даркпаладин са една и съща личност де)![]()
Данъчните винаги са били най-противното племе.
Welcome to the Jungle...