- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хората над 16, как успявате да включите партньор в живота си?
При условие, че имате уроци, приятели, хоби или две, роднини и тн. Защото аз се опитвам и фейлвам епично. Скарахме се с приятелката ми понеже тя иска да е по цели дни с мен, не съм виждал приятел от седмица сигурно, до никъде не съм стигнал в училище и ми падат оценките а и понеже отделям минимално време и за хобито ми и там не ми се получава. Някак си времето не стига.
СподелетеИзключвате ли някое от тези неща? Защото повечето от хората около мен изключват училището и хобитата, но не ми харесва този вариант.
Има време за всичко, стига да умееш да си го разпределяш.
Предполагам. Зависи с колко задачи се натовариш. Може би просто аз съм награбил прекалено много неща.
Не са ти много нещата. Просто трябва да си наредиш приоритетите и да не си пилееш времето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да не би приятелката ти да е няква лепка, която постоянно иска да сте заедно?
Да ти кажа и аз често пъти фейлвам в това да успявам с всичко... и затова сериозна връзка не мога да създам... даскалото, вече университета де, приятелите, страничните занимания винаги са ми били по-интересни...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
То не е толкова трудно. Трябва просто партньорът ти да се научи да право компромиси, както и ти. С желание всичко се постига![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не си се награбил с повечко.
Ние също с приятеля ми сме неразделни /за щастие/ и си ми е чудесно. Разпределям си времето за хобитата си, за уроците, за четене на книга примерно, излизане с приятели. По принцип си излизаме заедно с приятели - създадохме си тая компания и си ни е много добре. Освен това се занимавам и с някакви семейни простотии - дали семейство , дали приятели.
Toчно.
Авторе сядаш един ден на д-то си. И си правиш списък с всички дейности, които извършваш всеки божи ден
написваш ги и изчисляваш колко време ти отнема да направиш това, онова 3-те 4-то 5-то. И почваш да взимаш от времето на нещата, които не са чак толкова значими ( компютър, например).
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Винаги връзките ми са били приоритет. В сегашната той е в София през седмицата, та успявам да свърша всичко тогава. Уикендът е изцяло за него. Изкарвам си отличния успех, гледам си сериалите, помагам с домакинската работа вкъщи.
Как... ами, всъщност, не бих казала, че съм организирана. Може би трябва да се разбереш с приятелката си да се виждате за по 2-3-4 часа дневно, през останалото време си върши твоята работа.
Винаги съм опитвала да си разпределям времето, въпреки че никога не ми достига
Стига, като си разпределяш правилно нещата.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В голяма част от случаите просто режа от спането си. През семестъра свръх рядко ми се случва нощ, в която да спя над 5 часа. Пробвай да си четеш уроците в рейса, преди заспиване или нещо от сорта, помага.
ПП. Ако може да споделиш какво ти е въпросното хоби?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
както повечето хора ти казаха - разпредели си времетоне ти са толкова много задачите.. аз например уча 12 кл. съм,ходя на танци,от скоро почнах работа + всичко това намирам време и за гаджета
Трябва да си поговориш с приятелката ти и да правите взаймно компромиси.
Просто приятелката ти ще порасне, ще ѝ се отворят и на нея повече неща за правене (освен да ходи на даскало и след даскало да те чака да ѝ обърнеш внимание).
Колкото до разпределянето на времето - подреди си нещата в главата си и отделяй на всеки толкова време, колкото ти искаш да прекарваш с тях. Тук няма златна среда - винаги едното ще страда за сметка на другото. Утре ще обърнеш нещата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми лесно е. Ако искаш да си с момичето и същевременно да практикуваш хобито, вземаш я със себе си. Така ще е забавно, особено ако и показваш как точно да го направи. Ако искаш, можеш да правиш като мен - отиваме у баба двамата. Двамата с дядо много ни обичат и като отида сама, се почват едни въпроси... Къде бил, кво правил, що не бил с мен, бла-бла-бла... Общо взето не е най-трудното нещо на света.
Един ден отделяш за хобито+2-3 часа за гаджето+2 часа за учене.
Другия ден отделяш да се видиш с приятели+ 2 часа за гаджето+1-2 часа за учене и си готов.
Просто си подреждай програмата за деня,така че да ти е удобно и да има от всичко по -малко.
Всичко е прекалено лесно ако умееш да си отговорен и да определяш приоритетите си. Също така много от задълженията си може да отхвърляш и заедно с гаджето, като разчиташ на помощ.
Колкото и да си разпределяш времето,винаги ще трябва да орежеш нещо.Не може да имаш приятелка и да аискаш да излизаш с нея,и същевременно да очакваш винаги да имаш също толкова време за всичките си странични занимания,колкото преди.Това просто ще трябва да го приемеш.Не ти знам ситуацията каква е,може приятелката ти да е лепка,а може и ти просто да отделяш прекалено много време за нещо.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Трудно съчетавам нещата, но нищо не ми липсва.В училище ми се отдаваше почти всяка специалност и бях запалена по какво ли не. Ако нещо не съм направила за някой урок, се досещаха защо.
Приятелката ти явно няма същото ниво на заетост като теб. Говорете по въпроса. Трябва и двамата да балансирате. Обсебващ човек не ти трябва,защото всичко ще бъде за твоя сметка,а така не трябва.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ