- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Как да впечатлим едно момче"
Идеята за темата е на "FuckSmile".
То се е видяло,че момиче никога няма да пусне такава тема.. така,че пускам я аз.![]()
Е,дами?Какви са вашите методи за прелъстяване?![]()
..Ама Дядо Попе,много съм тясна!
-Не бой са чадо,Дядо Поп за мъки е роден!
И защо да си разкриваме картите![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от LadyV
exactly![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да впечатля или да прелъстя? Има доста голяма разлика...
Правя си извод какво е момчето, какви момичета заглежда, събирам информация и действам. Не знам... На моя си му намигнах, той ме изгледа като ненормална, после ми намерил фейсбуука, писахме си, излязохме и тръгнахме
![]()
По-късно ще си редактирам поста, че не ми се мисли особено.
Относно "впечатляването и "съблазняването" грешката е моя,съжалявам.
Ако пишете за "съблазняването" ще е по-интересно.
![]()
![]()
..Ама Дядо Попе,много съм тясна!
-Не бой са чадо,Дядо Поп за мъки е роден!
Първоначално написано от St1kit0
Отностно съблазняването и сам можеш да си отговоришКаквото ви се хареса най е отговорът
![]()
![]()
Но си зависи и от момичето и от ситуацията.
Аз обожавам да провокирам![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
с три неща,ама няма да ги кажа![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако бях момче и някоя ми се прави на интересна ама изобщо няма да я отразя. Та ако бях момче,бих се впечатлилО от момиче,което не си прави труда да ме съблазнява. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ShtrudeL
А от приятелката ти?![]()
циците или дупето навън,за к'во друго прелъстяване ще си говорим![]()
Значи моят проблем е следният..аз съм на 13 години а момчето което харесвам ще става на 14..таа проблема е че той знае вече че го харесвам сиг вече целият свят знае хD .. таа преди повече ми обръщаше внимание а на скоро нещо взе да ме игнорира.. не само мен и приятелките ми..обаче аз ужасно много го харесвам и не мога и ден без да го видя..обаче той е груб към момичетата рита ги и ги плюе даже и мен някой път..някои път си мисля че поне малко ме харесва като каже: е тя мой човек хД..а пък друг път се чувствам адски пренебрегната ;(..моля ви помогнете ми но не например с това: Забрави го не си заслужава! Защото не мога да го забравя колкото и да се опитвам ;(
Пусни отделна тема, за да можем да я оспамим на воля.Първоначално написано от dLovato
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Не на интересна, но на достатъчно лесна за да я изплющиш и нямаш друга алтернатива? Само гейовете не биха изплющялиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Как..? С цици.
Не можеш да направиш наръчник как се впечатлява всеки член на определения пол. Всеки си има вкусове.. един познат не признава жена под 100 кг... О.о.. Някой ще харесат разголените кифли, други срамежливите момичета, трети бунтарки и тн.
Но циците са универсален език. Винаги работи.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Към всеки човек трябва да имаме различен подход, защото хората не са еднакви, един може да се зариби от перверзни разговори, друг от характера ти а трети от нещо съвсем различно. Не мисля, че има "правила" които да са еднакви за всяко момче.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Каса бира,полон,време!![]()
![]()
Две гърди и едно дупеПървоначално написано от soul1199
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз не впечталявам момчето, то трябва да впечатли мен![]()
Първоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
![]()
![]()
Абсолютно същата логика![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Tова попринцип трябва да изчерпи темата.Първоначално написано от Lancelot
Като момче мога да кажа,че зависи Може да ме впечатли с някое свое качество или пък с чар и красота,зависи от това в което се вгледам.
Тайната е да не бързаш!Няма да стане-Аре,харесваш ли ме?Марш в спалнята!За да впечатлим ТЕЗИ СЪЩЕСТВА трябва да сме естествени,не подгизнали в грим като *****.-Това е лично мое мнение![]()
Темата гледам, че е стара, ама сте я изровили...
Ами как.. то е трудно да се обясни.. като игра е.. вече даже не ми е толкова интересна .. много съм я играла. Представете си примерно компания на маса... поглед, усмивка, вдигане на наздравица, поглед в очите ... мъжете не са толкова тъпи, схващат. После танц. Работата е готова.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5