.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

"Как да впечатлим едно момче"

Идеята за темата е на "FuckSmile".
    То се е видяло,че момиче никога няма да пусне такава тема.. така,че пускам я аз.

Е,дами?Какви са вашите методи за прелъстяване?
    ..Ама Дядо Попе,много съм тясна!
    -Не бой са чадо,Дядо Поп за мъки е роден!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И защо да си разкриваме картите
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    И защо да си разкриваме картите

exactly
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

anonymous708973
    Guest
    Да впечатля или да прелъстя? Има доста голяма разлика...

Правя си извод какво е момчето, какви момичета заглежда, събирам информация и действам. Не знам... На моя си му намигнах, той ме изгледа като ненормална , после ми намерил фейсбуука, писахме си, излязохме и тръгнахме
    По-късно ще си редактирам поста, че не ми се мисли особено.

Относно "впечатляването и "съблазняването" грешката е моя,съжалявам.
    Ако пишете за "съблазняването" ще е по-интересно.
    ..Ама Дядо Попе,много съм тясна!
    -Не бой са чадо,Дядо Поп за мъки е роден!

На момичетата "зарибителки" им е по-трудно

Град
    Цитирай Първоначално написано от St1kit0
    Относно "впечатляването и "съблазняването" грешката е моя,съжалявам.
    Ако пишете за "съблазняването" ще е по-интересно.

Отностно съблазняването и сам можеш да си отговориш Каквото ви се хареса най е отговорът

Но си зависи и от момичето и от ситуацията.

Аз обожавам да провокирам
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    с три неща,ама няма да ги кажа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    <3
    Ако бях момче и някоя ми се прави на интересна ама изобщо няма да я отразя. Та ако бях момче,бих се впечатлилО от момиче,което не си прави труда да ме съблазнява. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ако бях момче и някоя ми се прави на интересна ама изобщо няма да я отразя. Та ако бях момче,бих се впечатлилО от момиче,което не си прави труда да ме съблазнява. ^

А от приятелката ти?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    циците или дупето навън,за к'во друго прелъстяване ще си говорим

Значи моят проблем е следният..аз съм на 13 години а момчето което харесвам ще става на 14..таа проблема е че той знае вече че го харесвам сиг вече целият свят знае хD .. таа преди повече ми обръщаше внимание а на скоро нещо взе да ме игнорира.. не само мен и приятелките ми..обаче аз ужасно много го харесвам и не мога и ден без да го видя..обаче той е груб към момичетата рита ги и ги плюе даже и мен някой път..някои път си мисля че поне малко ме харесва като каже: е тя мой човек хД..а пък друг път се чувствам адски пренебрегната ;(..моля ви помогнете ми но не например с това: Забрави го не си заслужава! Защото не мога да го забравя колкото и да се опитвам ;(

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от dLovato
    Значи моят проблем е следният..аз съм на 13 години а момчето което харесвам ще става на 14..таа проблема е че той знае вече че го харесвам сиг вече целият свят знае хD .. таа преди повече ми обръщаше внимание а на скоро нещо взе да ме игнорира.. не само мен и приятелките ми..обаче аз ужасно много го харесвам и не мога и ден без да го видя..обаче той е груб към момичетата рита ги и ги плюе даже и мен някой път..някои път си мисля че поне малко ме харесва като каже: е тя мой човек хД..а пък друг път се чувствам адски пренебрегната ;(..моля ви помогнете ми но не например с това: Забрави го не си заслужава! Защото не мога да го забравя колкото и да се опитвам ;(
    Пусни отделна тема, за да можем да я оспамим на воля.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не на интересна, но на достатъчно лесна за да я изплющиш и нямаш друга алтернатива? Само гейовете не биха изплющяли

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Как..? С цици.
    Не можеш да направиш наръчник как се впечатлява всеки член на определения пол. Всеки си има вкусове.. един познат не признава жена под 100 кг... О.о.. Някой ще харесат разголените кифли, други срамежливите момичета, трети бунтарки и тн.

Но циците са универсален език. Винаги работи.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Голям фен Аватара на Dollystar
    Към всеки човек трябва да имаме различен подход, защото хората не са еднакви, един може да се зариби от перверзни разговори, друг от характера ти а трети от нещо съвсем различно. Не мисля, че има "правила" които да са еднакви за всяко момче.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Каса бира,полон,време!

Супер фен Аватара на m1nik
    ....
    )

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    с три неща,ама няма да ги кажа
    Две гърди и едно дупе
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Аз не впечталявам момчето, то трябва да впечатли мен

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Аз не впечталявам момчето, то трябва да впечатли мен

Абсолютно същата логика
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lancelot
    Но циците са универсален език. Винаги работи.
    Tова попринцип трябва да изчерпи темата. Като момче мога да кажа,че зависи Може да ме впечатли с някое свое качество или пък с чар и красота,зависи от това в което се вгледам.

Тайната е да не бързаш!Няма да стане-Аре,харесваш ли ме?Марш в спалнята!За да впечатлим ТЕЗИ СЪЩЕСТВА трябва да сме естествени,не подгизнали в грим като *****.-Това е лично мое мнение

Темата гледам, че е стара, ама сте я изровили...
    Ами как.. то е трудно да се обясни.. като игра е.. вече даже не ми е толкова интересна .. много съм я играла. Представете си примерно компания на маса... поглед, усмивка, вдигане на наздравица, поглед в очите ... мъжете не са толкова тъпи, схващат. После танц. Работата е готова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от dLovato Виж мнението
    Ето моето мнение: Той е идиот, който все още не е готов за връзка, това личи от детинското му поведение, ако толкова не приемаш съвета да го зарежеш, тогава изчакай докато му влезе малко акъл в главата и вземе да се пооглежда за момичета вместо да ги плюе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си