.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Smile Какво да си мисля?Харесва ли ме или не?

Ето я и моята история , от извесно време харесвам едно момче от нашия клас.Въпросното момче много ме обърква сега ще разберете защо...започвам историата от начало : Всичко започна когато веднъж седнахме един до друг в часа по астрология те са 2 един след друг и от тогава разбрах ,че ме влече и започва да ми харесва.Във въпросния час стояхме малко си говорихме и така.После започнах да му задавам разни въпроси от рода кога си роден,коя зодия си тоест да го опознавам по-добре.Тъй като той е по-срамежлив от мен а мен въобще така да се каже.Преди той беше : Беше по средоточен в час ,не носеше телефона си в учелище ,не дъвчеше дъвка в час тоест моя противоположност защото аз точно това правя.А сега се е променил някак си изглежда по-уверен и усещам как започва лека полека да ме имитира даже и същия химикал имаме така де същия модел.Носи дънки ,а той е по-спортен тип като мен, днес даже позакасня като мен.Когато му говоря все е отнесен уж ме слуша а не ме гледа в очите и аз се ядосвам така говори ми тихо.В часовете ме гледа по 3-4-5 пъти а ако говоря аз направо се обръща към мен .Тъй като съм от бъбривия тип момичета.Доста често с приятелите си е около мен с моята приятелка или са отзад нас или пред нас.Но имам съмнения че изпитва нещо към мен защото като го му говоря не ме гледа в очите а като ме погледне в час и го хвана веднага избягва погледа ми и днес един негов приятел нещо ме занасяше и ми се надсмиваше той също се посмя с него което ме ядоса.
    Въпросния му приятел ме попита кой харесвам аз естествено не му казах.Усещам също ,че когато съм около други момчета и говоря с други момчета никак ама никак не му е приятно и ме гледа с един поглед страховит бих казала.Какво да си мисля и да правя?Някакви идеи?Харесва ли ме или не?Той е зодия скорпион и е на 15....
    Последно редактирано от amor_imposible88 : 10-29-2012 на 17:16

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Виж сега - хубаво, искаш да знаеш, но ние няма как да знаем какво чувства тоя човек, сама прецени - ти си го познаваш. Иначе ако го харесваш - покани го да се поразходите някъде, вместо да се нервиш за глупости.

Харесвате, но го е срам. Предразположи го към разговор, излезте няколко пъти и другото щестане от самосебе си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от amor_imposible88 Виж мнението
    в часа по астрология
    В кое шантаво училище се учи астрология?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    В кое шантаво училище се учи астрология?
    Сигорно има предвид астрономия Продължавай да следиш действията му спрямо теб ,заговори го и прецени

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Виж сега - хубаво, искаш да знаеш, но ние няма как да знаем какво чувства тоя човек, сама прецени - ти си го познаваш. Иначе ако го харесваш - покани го да се поразходите някъде, вместо да се нервиш за глупости.
    Има как.Психология. Момчето си показва съвсем ясно.

"А сега се е променил някак си изглежда по-уверен..."

"Въпросния му приятел ме попита кой харесвам..."

"Усещам също ,че когато съм около други момчета и говоря с други момчета никак ама никак не му е приятно и ме гледа с един поглед страховит бих казала."

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от amor_imposible88 Виж мнението
    А сега се е променил някак си изглежда по-уверен и усещам как започва лека полека да ме имитира даже и същия химикал имаме така де същия модел.Носи дънки ,а той е по-спортен тип като мен, днес даже позакасня като мен.
    Докато не почне да носи същите дрехи, като твойте и не почене да се конти, значи не те харесва.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Харесва те Явно е доста срамежлив

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Докато не почне да носи същите дрехи, като твойте и не почене да се конти, значи не те харесва.
    Глупости на търкалета да не е гей бе ,не го слушайте

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от cremena45 Виж мнението
    Глупости на търкалета да не е гей бе ,не го слушайте
    А трябва да е написано, така: Глупости на търкалета, да не е гей бе - не го слушайте

Личи си, че говориш в час.

ТОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА, ТИ ИМАШ ЦИРЕЙ НА ЛИЦЕТО И ЗАТВА ТЕ ЗЯПА! ВСИЧКИ НА НЕЩАСТНИ И ТИ ЩЕ УМРЕШ САМА ЗАРИТА В КОНСКИ ИЗПРАЖНЕНИЯ!
    точка
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    ТОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА, ТИ ИМАШ ЦИРЕЙ НА ЛИЦЕТО И ЗАТВА ТЕ ЗЯПА! ВСИЧКИ НА НЕЩАСТНИ И ТИ ЩЕ УМРЕШ САМА ЗАРИТА В КОНСКИ ИЗПРАЖНЕНИЯ!
    точка
    Това беше ли нужно? Прави ужасно грозно впечатление.

Ний смее така от най-пропадналия раздел..кофата.. извинете ни, нещо са ни изпуснали в цивилизацията..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ний смее така от най-пропадналия раздел..кофата.. извинете ни, нещо са ни изпуснали в цивилизацията..
    Хубаво. И аз не съм цвете за мирисане в този форум, но това което пишеш е направо покъртително, ненужно, грозно и глупаво. Моля, въздържай се.

Не е възможно ние да преценим какво той чувства спрямо теб, но някой неща може да тълкуваме като знаци. Примерно тази негова психосоматична реакция да извръща поглед когато го погледнеш, най-вероятно се дължи на твоето несиметрично лице с напълно нарушени пропорции, навярно има дълбок морален конфликт дали да ти каже, че си естетически непропорционална.

Каква поредна форумна драма!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    точка
    Ее...бива ли така...
    По темата: Излез с него на разходка,говорете си по-често през междучасията и ей такива. Ходете заедно за закуски в голямото междучасие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си