- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да целуна момиче?
Харесвам я от 1 година и мисля че и тя ме харесва.Само че сме на прегръдки ;x Много искам да я целуна.Какво да правя много ме е срам... не знам как да го направя първата целувка ще ми е. Помощ!
Гледай да уцелиш момента и действай, не го мисли много...
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5 Виж тази тема.![]()
Всъщност момента ти го създаваш. Гледай само да няма сблъсък на носове. ;д
Как да целуна момиче? ...С клещи maybe
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
От автора: ами ако не иска? Направо ми идва да си тегля куршума..;x
Ако не иска, няма смисъл да се занимаваш с нея, и ще знаеш тя как се чувства, по този начин на теб ще ти е по-лесно и ще я превъзмогнеш
Е , как .. Нали се гушкате? Изчакай я да ти подаде знак
и действай. . Тя със сигурност ако те харесва,това и чака...грабни момента, не чакай прекалено дълго и не се чуди , защото най- много на нея да й стане безразлично и да си помисли ,че не я искаш ,харесваш и тн...
Ами в момента в който си я прегърнал, я поглеждаш в очите и я целуваш, и без да му мислиш!
От автора: Вчера разбрах, че и един приятел я харесва и всичките ми приятели започват да го ,,зарибяват" с нея..единствено най-добрият ми приятел ме подкрепя... Какво да правя??
бори се за нея, не се отказвай
не е казано че с нещо тръгне все пак, нали?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Човек и аз като теб имам същия проблем само че незнам как по точно да я целуна . Помогнете
Като те е страх, че може тя да не иска, защо не я целунеш по бузата? По-сладко е според мен, а и ако действително има чувства към теб със сигурност ще разбереш и ще можеш да я целунеш и истински. 2 в 1 i guess
О, колкото до това с другите момчета, които я харесват - нарича се мода. Когато един човек хлътне по някого, изведнъж на всички им се пръкват едни чувства...
Последно редактирано от b0nBoNeVa : 10-15-2014 на 13:17
Току що разбрах че тя неиска изобщо да се целунем . Какво да сторя ?![]()
а харесва ли те или си и просто приятел който има чуства към нея ?
ако те харесва едвали ще е такъв голям проблем ако я целунеш 1 път докато тя не учаква
а ако си и просто приятел ясно е защо не иска или харесва друг или просто те смята за добър приятел е пак ако искаш чак толкова покани я да отидете някаде само двамата говорете си и изведнъж я целуни ако почне да се оплаква че не те смята за нещо повече просто и се извини и си тръгни