- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо мъжете правят така?
Здравейте,
От известно време си пиша с едно момче. Той е на 15, а аз на 14. В неделя ми призна, че ме харесва и нали.. и аз му признах. Обаче в понеделник разбрах, че е гадже с друго момиче. Защо е направил така? Между другото те скъсаха. Сега като се видим и ме пак закача..
Най-добрата ми приятелка ме попита преди време : "Ако ти предложи ще му приемеш ли?" В неделя бих казала Да, но сега... сега не знам.. Много го харесвам, но не знам защо ме е разигравал така въпреки, че той пръв ми призна.. ;(( Какво да правя? Много го харесвам...
Постъпката му към приятелката му показва колко е сериозен ..
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Може пък да те харесва и затова да е скъсал с приятелката си. Щеше да е тъпо, ако ти ги говореше тези неща, но си стоеше с нея, но в случая не е така!
питаш защо мъжете правят така защото мислят с долната глава,явно е искал да си му поредната бройка в списъка
затова бих те посъветвал да не му приемаш
чаровник
Мъжете не правят така. Момченцата правят така.
Харесал си е няколко девойчета и проверява с коя ще му се отвори парашута. Не се надявай на нищо сериозно от него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Заглавието ти ме уби... пишеш защо 'мъжете' правят така, а ни говориш за 15 годишен пикльо. Именно щото сте на тия години го правите... е някои и цял живот.. но тва е друга тема. Остави го тоя и си намери друго момченцИ, с което да си станете гаджИнца!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
след дългогодишната си отегчителна връзка момчето най-накрая е открило любовта, а вие-бройки гонело.. ц ц
Сериозно: както е свършила тя, така ще свършиш и ти, ако тръгнеш с него.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Благодаря! На истина не знам защо съм писала "Мъже"..) /Всъщност приятелката му е скъсала с него, но благодаря за съветите!!/
Не е достатъчно зрял умствено и му харесва да ги върти, и да се прави на егати оборотни.
Гледам аз тема "Защо МЪЖЕТЕ правят така?".
Влизам и виждам "той е на 15, аз на 14..."
Освен това - в понеделник тръгнал с друго момиче, с което вече са скъсали... а днес е... О БОЖЕ, четвъртък...
Аз бих те посъветвала да тръгнеш с него. Ще имате прекрасни три дни заедно![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако е скъсал с нея, за да е с теб го взимай. И при мен имаше нещо подобно, само че аз ходех и с двете, но в последствие избрах момичето което наистина харесвах.
Не можеш да наречеш едно момченце на 15 години МЪЖ.... и на 22 да е пак може да си е момченце.
А защо е направил така - детска постъпка.Не знае какво иска ,всъщност и двамата навлизате в тийн възрастта и те първа ще откривате топлата вода![]()