Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
Аз лично съм е'бал "най-добрите си приятелки", моят съвет е да го направиш и ти...
Ако наистина го харесва като нещо повече и я наебе, отидЕ коня в реката - ще лапне още повече, а той не иска тва...

И моя най-добър приятел ми изръси в дискотеката, че е влюбен в мен, а гаджето ми беше на 5 метра от нас... Шок и ужас, кво да ви кажа. Аз съм страхлива, не желая да отварям темата пред него, не желая да я обсъждам. Не знам защо ми го каза, като е наясно с... доста неща.

Оф, не знам, аз предпочетох да се направя на луда, все едно не ми е казвал нищо. Абсолютно нищо не се е променило, мисля си, че просто е бил пиян.. с две думи намирам всякакво оправдание, за да мисля, че тва не е вярно.

Въпреки тва, което правя аз, моя съвет е ти да говориш с нея.. щото си чул-недочул някви работи, от някви хора.. Отвори темата деликатно, като се правиш, че тва, което знаеш, едва ли не не може да е истина и виж кво ще ти каже. Направи го да е ... смешно, все едно се забавляваш със слухове ако искаш. Виж й реакцията и кво ще ти каже... Ако искаш я питай и дали е вярно. Просто не бързай да режеш без да си сигурен, да не съжаляваш после.