.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Тя ли ти призна или го дочу от някъде?
    Ами казаха ми, но съм на 1000% сигурен. Супер тънки намеци ми е правила, амаа.....

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от IFFVO Виж мнението
    Ами казаха ми, но съм на 1000% сигурен. Супер тънки намеци ми е правила, амаа.....

Ъх.. защото ти е правила "супер тънки намеци"? По тази логика най-добрите ми приятели трябва отдавна да са спрели да ми говорят... Може да е на шега. Аз ти предлагам да си поговорите и да видиш има ли нещо, а не да идеш при нея и да й изтърсиш "Виж са.. аз не те харесвам по същия начин"...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ъх.. защото ти е правила "супер тънки намеци"? По тази логика най-добрите ми приятели трябва отдавна да са спрели да ми говорят... Може да е на шега. Аз ти предлагам да си поговорите и да видиш има ли нещо, а не да идеш при нея и да й изтърсиш "Виж са.. аз не те харесвам по същия начин"...
    Ако на мен това ми го изтърси най-добрия ми приятел ще гледам като теле в железница ..

По темата - наистина ли са ти достоверни източниците? Дори и да са такива, най-достоверния е тя самата. Защо слушаш другите и си прецакваш отношенията с нея, като можеш да проведеш един спокоен разговор, очи в очи?
    Недей да правиш грешката всеки път да вярваш на другите, не винаги те ти мислят доброто, колкото и да не ти се вярва.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ако на мен това ми го изтърси най-добрия ми приятел ще гледам като теле в железница ..
    Аз също
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си