.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на Game_Fan98

Angry Набирания на лост.

Имам следния проблем-не мога да се набирам на лост.
    Правя доста лицеви опори(без почивка) обаче ме мога да се набирам.
    Много ме е срам.Дори хилавите от моя клас могат да се набират.
    Обяснете ми какво да правя.

Мега фен
    Неутрални набирания пробвай , ако не можеш 1, 2 пъти да се набереш с подхват, тоест за бицепс
    Вдигай гири , ходи на фитнес

Супер фен
    Първо опитвай с тесен долен хват,тесен подхват като за бицепс. И освен това трябва да теглиш вертикален скрипец във фитнеса. По 8-10 серии общо-зад врат,пред гърди и пред гърди с тесен хват. Когато започнеш да дърпаш тежест,която е с 5-10 кг по-малка от собственото ти тегло, ще започнеш и да се набираш лесно.

Супер фен
    повтаря се

Супер фен
    Трябват ти и по-силни бицепси. Можеш да правиш бицепсово сгъване с крив лост на щангата от стоеж. Като увеличиш силата на това упражнение ще можеш и по-лесно да се набираш. Аз например правя серии с кривия лост с 35,5 и 38 кг тежести, общо 3-4 серии.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Спомням си когато и аз не можех преди 2-3 месеца през лятото и на лоста на тренировките питах по здравите как се правят и защо не мога Незнам как, но точно на следващия път пак се пробвах и се набрах 2 пъти.. Пробвай и ще успееш. Обикновено при мен нарасна силата и от 2 качих на с 5 повече набирания по едно време. И с кофите стана така - дигах от лежанка и от николко направих една, след около 2 седмици стигнах до 3-4, после 7 и постепенно без лежанката започнаха да ми се дигат. redbul2 ти предложи няколко варианта, но можеш да минеш и без тях ако се пробваш повече.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Еми тласкай се с крака или прави частични набирания, спокойно - виждал съм във фитнеса тюфлеци с цялата менделеева таблица в тях, които не могат да се наберат
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си