.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Какви са нейните намерения?

Здравейте, хора !

Пиша ви от нужда и очаквам отговори и то предимно от женската аудитория .

Запознаха ме с едно момиче.Станахме приятели, разбираме се добре, имаме общи интереси.Обаче аз се влюбих в нея много бързо,и всеки ден чувството се усилва, макар че напоследък почти не се виждаме.Така, минаха 2 месеца вече и аз си признах , че я харесвам.Тя ме отряза, друго не съм и очаквал де Нали пожелах и всичко хубаво и успех в живота, а тя настоя да не прекъсваме контакти, да си останем приятели.Аз и казах че много се радвам.Нали мина 1 ден без да си пишем, тя естествено вече нямаше да ми пише първа.Аз не издържах и и писах Нали разменихме 1-2 изречения, не както обикновено по доста време да си пишем.Така 3-4 дена аз все и пиша, и някъде на 4 ден като и писах след малко ме покани на бар с някакви нейни приятели за след 1 седмица.И така, бяхме на бар, очаквах да ме изненада с някой нейн приятел и да ми натрие носа, но не- бяхме аз, тя , приятелката,гаджето на приятелката и още някакво момче, който пък изобщо не се задържаше в наща компания, ходеше до няква друга маса при някакви негови познати.После на излизане от дискотеката ми каза да и пиша.Аааа забравих и да ви кажа ,че спечелих в един много луксозен хотел Спа-уикенд за двама в една игра на Unicredit Bulbank и просто я поканих и се надявах естествено да каже НЕ, но веднага каза Да, само каза да видя транспорта как е.Е тука с транспорта вече съм много зле, имам книжка но нямам кола и сега как да отидeм :X...ще измисля нещо, сигурно с рейса, но от спирката до хотела как ще стигнем, не знам в град Правец дали има таксита.Нали вече мина месец откакто и казах че я харесвам и сега нещата протичат пак по стария начин,пишем си както преди и това е

Та мисълта ми е дали е възможно все пак да не е безразлична към мен?Иначе за хотела не мисля, че ще ми помогне, аз не бих посмял вече да и намеквам абсолютно нищо,не бих я прегърнал даже, просто вече не знам каква ще е реакцията и

anonymous708973
    Guest
    Използва те за приятелка.
    Трябвало е да си събереш достойнството и да настояваш да прекъснете контакт. Ако толкова те искаше, сама щеше да намери начин да те види.

Правец не е голям град. Отидете с автобус, после пеша до хотела... накарай я да влезете в джакузи, сауна, а-у.. това ти е шансът да я... чукнеш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Абе да се съгласи да дойде на хотел с теб... Може и да е размислила
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

то не е само до бодване има и чувства в цялата работа

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Абе да се съгласи да дойде на хотел с теб... Може и да е размислила
    Тя се съгласи вече, ама то кой не би, само да видите хотела, не значи че нещо може да се случи.Тайно се надявам стаята да е с едно двойно легло, спалня,ама няма те ми казаха че са двойни, oтделни ще са леглата

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Използва те за приятелка.
    Трябвало е да си събереш достойнството и да настояваш да прекъснете контакт. Ако толкова те искаше, сама щеше да намери начин да те види.

Правец не е голям град. Отидете с автобус, после пеша до хотела... накарай я да влезете в джакузи, сауна, а-у.. това ти е шансът да я... чукнеш.
    Хотела се пада малко извън града, за мен няма проблем да вървя 2 километра пеша, но не знам за нея, ей това е преебаното в цялата работа, че няма от къде да взема кола поне за 1-2 дена Питах тук там никой не си дава колата :X XD

Супер фен Аватара на shmatarok
    Може и да е размислила, ако е само за хотела трябва да е мега меркантилна.

ако толко ти е до кола, наеми си.

Град
    Bulgaria
    Съмнявам се да няма таксита. А колкото до колко е хубав хотела.. тя знае ,че ти имаш нещо към нея, предполагам не е толкова тъпа да не предположи, че ако се съгласи да дойде на теб ще ти мине нещо през ума, въпреки това е приела..

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Може и да е размислила, ако е само за хотела трябва да е мега меркантилна.

ако толко ти е до кола, наеми си.
    Неее, момичето е много свястно даже, и не се срещат такива като нея на път и през път.Иначе за наемането на кола много скъпо ще ми легне беден студент съм

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Съмнявам се да няма таксита. А колкото до колко е хубав хотела.. тя знае ,че ти имаш нещо към нея, предполагам не е толкова тъпа да не предположи, че ако се съгласи да дойде на теб ще ти мине нещо през ума, въпреки това е приела..
    Да и аз това си помислих, пък и не съм я умолявал, тя сама го иска.Още като се регистрирах в играта си спомням, че тя ми писа "Какво правиш?" аз и казах "Еми регистрирам се тука за една игра може спечеля уикенд за двама" и тя "Оооо, къде ще ме водиш ". То пък взех че спечелих

Супер фен Аватара на shmatarok
    в такъв случай всичко е в твои ръце. успех и да се похвалиш после

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    в такъв случай всичко е в твои ръце. успех и да се похвалиш после
    Така е иначе, обаче ваучера важи за петък и събота, а тя е 12 клас ученичка, няма как в петък да стане работата, трябва да чакам сигурно коледната ваканция, добре че ваучера е валиден до март 2013 може да срещна до тогава някое момиче което наистина да ме оцени и да ме хареса

е дай ми на мене аз ще отида е ко се стискаш , дееба за кво аз не печеля такива работи е ..

Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    е дай ми на мене аз ще отида е ко се стискаш , дееба за кво аз не печеля такива работи е ..
    Аз за първи път да спечеля нещо

ее аз съм печелил доста де хаха ама не и почивки аре дай ги не се прай не те искат аз има с кой да отида

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Ако се откаже аз ще те придружа

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Ако се откаже аз ще те придружа
    Доообре ! В профила ти пише че си на 44 години, колкото майка ми
    Последно редактирано от maroon 5 : 11-08-2012 на 09:33

Град
    Bulgaria

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен само те използва тая.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от maroon 5 Виж мнението
    Доообре ! В профила ти пише че си на 44 години, колкото майка ми
    неее на 21 съм

Споко бе, ако толко няма кой да дойде вземи ме мене :P :P :P :P

Иначе сериозно... заведи я там, сигурно ще се праснете..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Що ли ми се струва, че тя само се възползва от безплатната почивка с теб и просто поддържа някакви отношения, но се съмнявам нещо да се е променило, макар да е напълно възможно да е размислила.

Отидете, пък ще видиш какво и как ще се случи.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Според мен е размислила и знае ли се, може би, и се приискало да я обладаеш.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Според мен е размислила и знае ли се, може би, и се приискало да я обладаеш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от maroon 5 Виж мнението
    Здравейте, хора !

Пиша ви от нужда и очаквам отговори и то предимно от женската аудитория .

Запознаха ме с едно момиче.Станахме приятели, разбираме се добре, имаме общи интереси.Обаче аз се влюбих в нея много бързо,и всеки ден чувството се усилва, макар че напоследък почти не се виждаме.Така, минаха 2 месеца вече и аз си признах , че я харесвам.Тя ме отряза, друго не съм и очаквал де Нали пожелах и всичко хубаво и успех в живота, а тя настоя да не прекъсваме контакти, да си останем приятели.Аз и казах че много се радвам.Нали мина 1 ден без да си пишем, тя естествено вече нямаше да ми пише първа.Аз не издържах и и писах Нали разменихме 1-2 изречения, не както обикновено по доста време да си пишем.Така 3-4 дена аз все и пиша, и някъде на 4 ден като и писах след малко ме покани на бар с някакви нейни приятели за след 1 седмица.И така, бяхме на бар, очаквах да ме изненада с някой нейн приятел и да ми натрие носа, но не- бяхме аз, тя , приятелката,гаджето на приятелката и още някакво момче, който пък изобщо не се задържаше в наща компания, ходеше до няква друга маса при някакви негови познати.После на излизане от дискотеката ми каза да и пиша.Аааа забравих и да ви кажа ,че спечелих в един много луксозен хотел Спа-уикенд за двама в една игра на Unicredit Bulbank и просто я поканих и се надявах естествено да каже НЕ, но веднага каза Да, само каза да видя транспорта как е.Е тука с транспорта вече съм много зле, имам книжка но нямам кола и сега как да отидeм :X...ще измисля нещо, сигурно с рейса, но от спирката до хотела как ще стигнем, не знам в град Правец дали има таксита.Нали вече мина месец откакто и казах че я харесвам и сега нещата протичат пак по стария начин,пишем си както преди и това е

Та мисълта ми е дали е възможно все пак да не е безразлична към мен?Иначе за хотела не мисля, че ще ми помогне, аз не бих посмял вече да и намеквам абсолютно нищо,не бих я прегърнал даже, просто вече не знам каква ще е реакцията и
    Много те е страх и ше се осереш. Представи си, че ако не я изтропаш на тая екскурзия, ще умреш. Направи всичко възможно, и ако пак нищо не стане я изтривай отвсякъде и не се занимавай. Тя си ти го е казала... не те ще. Иска да си и приятел - човек, който да я забавлява, да плаче на рамото, да си излива душата, да й вдига самочувствието.. прекалено много предимства за нея, а за теб един голям кур отзад. Айде.. ако беше само това - добре. Лошото е, че от време на време щи дава сигнали, че те харесва, ще се влюбиш, но няма да можеш да я имаш и това ще те съкруши. Не за друго, ми щото си зле все още.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си