Здравейте!
Заради проблема , който Ви пиша моля да ме извините, но ще запазя името си в тайна.
Бих искал да споделя скромния си опит и едно наблюдение, което трудно бих могъл да си обясня и ще помоля предимно дамите да ми изяснят това . Предполагам нямам достатъчно женски начин на мислене, колкото и да се опитвам се поставя от другата странаа за да си отговоря...та на въпроса...
Вероятно не съм първият (няма да съм и последният), на който му се е случвало да се запознае (независимо как) с дадено момиче, което в сериозна връзка (не само като време), която наистина е стабилна и добре развиваща се (или поне така изглежда на пръв поглед) и след време...въпросното момиче да поиска да направи нещо (било то да си даде телефон, или среща, че дори секс за една вечер) със новото момче, което познава... Тук не става въпрос за запознаство от днес за утре, а известен период на опознаване (напр.2-3 месеца). Като през цялото това време се говори за връзката и наистина се демонстрира от нейна страна, че държи на това което има... Трудно ми е обаче да си обясня тази част с „експериментирането” или е някакъв фетиш към непознатото и новото и се питам колко често това се случва при такива сериозни връзки??? И не е ли това сигнал, че връзката е към своят край??? Ще си кажете, „този пък какви тъпи въпроси задава”...ами ако Ви се случи няколко пъти при едни и същи обстоятелства...??!? Нима няма да си зададете този въпрос, просто така от съвест?!?
Благодаря Ви много за отделеното време