.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Deep_Inside Виж мнението

Да разбирам, че получаваш това внимание по телефона за по-задоволително и "интересно" ? Или просто непукизма те отвращава от старата връзка??? Точно тази част трудно си я обяснявам - за такова поведение!!! (нищо лично )
    Чак интересно не, ноо последния път, когато с този човек стоя буден, просто за да си говорихме до 4 и нещо сутринта, въпреки че можеше да си легне или да прави нещо друго просто ми доказа, колко първия не си заслужава и колко повече си заслужава да се занимавам с него...
    Иначе казано след вниманието от 2рия си дадох равносметка за много неща- като например как 1вия никога не би отделил толкова време за мен, и как не си заслужава да се занимавам с 1вия по ред причини (,но това си касае лично мен)

Даването на номер/ излизането на среща си е отлеждане на менюто...иначе казано нещата нещо куцат и е по-добре да помислиш кое не е наред.
    Последно редактирано от a1a2b3v : 11-12-2012 на 12:20
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си