.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да имаме повече приятели?

Въпросът ми е как някои хора всички ги харесват и имат стотици приятели, а аз каквото и да правя никой не ме забелязва. Каквото и ново да си купя или както и да се направя на никой не му прави впечатление, а моя приятелка само една нова промяна да направи и всички го забелязват. Не съм от хората, който не се харесват- харесвам се, но другите защо не ме харесват ?

Мега фен Аватара на SurfSky
    Защо ти е да имаш много приятели ? По добре малко,но истински

JustaLittleKid
    Guest
    Съгласна съм със SurfSky. Разбирам те донякъде, но не мисля, че това е въпрос на живот или смърт. Бъди себе си, такава, каквато си, и се радвай, ако имаш поне един приятел, на когото наистина да разчиташ. Това, колко хора забелязват какво си си купила или какво си променила в себе си, не означава, че те са ти приятели. Аз имам много познати и смятам, че повечето от тях ме харесват (не външно, а това, което съм), но това пък не значи, че наистина мога да разчитам на тях. Имам и такива приятели, които наистина ме обичат. Те си струват, бих останала само с тях, ако се наложи, и бих била щастлива.
    Относно това КАК така се получава, че има хора, които всички ги харесват, това е въпрос на чар, според мен. Има такива хора, но... не е задължително да бъдеш такъв, за да си щастлив, както вече споменах.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На мен не ми е фикс-идея и нямам подобни комплекси. Държа се естествено просто, а принципно съм социална личност, общуването никога не ми е било проблем.

Проблемът е много заплетен. Не ми е фикс-идея, но ме кара да се чувствам зле. Нямам нито един истински приятел, а тези, които имах за истински се оказа, че ми говорят зад гърба като всички останали. Просто как да ги накарам да спрат да гледат зле на мен и да ме харесат поне малко. Когато съм естествена виждам, че не ме харесват, когато съм изкуствена- също. Сякаш просто няма какво да си кажем с тях, а ако продължава така няма да си намеря приятели никога

Дали проблемът не е в теб? Трудно ли общуваш с хората, некомуникативна ли си, хората ти нямат доверие ли какво?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Падам си по-срамежлива, но се държа нормално с всички, мразя интриги, скандали и мразя да правя лошо на другите, не обичам да се заяждам, а другите около мен са ми пълен контраст, с един не си пасвам напълно .. А сякаш това, че съм по-спокойна и искам да стоя далече от интригите ги кара да не искат да си ми приятели и да ме игнорират.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Който е приятел на всички, не е приятел на никой!
    Много истина се крие в това.

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Защо ти е да имаш много приятели ? По добре малко,но истински
    Точно!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Е, добре. Това приятели ли са да им правиш впечатление само с нови дрехи и придобивки?Да ви имам разбиранията

Мега фен
    Град
    Earth...
    Нямаш познати защото се опитваш да си това което не си. Престани да си купуваш боклуци за да се харесаш на някой!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си