.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Какво точно означава SWAG?

Абе знам горе-долу какво е,знам че е свързано с модата ама искам точно определение,някой ако знае да сподели

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Sexy with a bit of gangster ..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Свързано с модата ли?!
    S - Sex Appeal
    W - Woman
    A - Ambition
    G- Gear (clothes)

И, моля ви, не говорете глупости. Начинът, по който в момента се използва SWAG, е крайно грешен. Истинско неуважение към културата на хип-хопа...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По това, което виждам от снимки ще е Secretly We Are Gay. Интересно ми е истинското значение без всичко 'вижти на колку сме яки'.

не знам точно,но съм чувала,че е това
    S - she
    W - want
    A - a
    G - gentlemen
    Последно редактирано от yoLo0 : 11-08-2012 на 16:55

[QUOTE=yoLo0;10481085]S - she
    W - want/QUOTE]

Едва ли си чула баш така..

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението

Едва ли си чула баш така..
    *gentlemen

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Swag е глагол, не знам какви абревиетури давате вие, хах. Не знам има ли буквален превод на български, но би трябвало да означава нещо от сорта на "перча се", а нарицателното "swagger" е употребявано за някого с цел да се каже, че е нахакан, че има самочувствие...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Swag е глагол,
    Да, ама и ти не си изцяло наясно с нещата.
    Суаг не е само глагол, ами и съществително.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag

Разровете се в интернет.
    П.п. Ужасно дразнещо е да чуеш как всички го казват. В чужбина особено на всеки 2 крачки, придружено от ЙОЛО. Поянкога ми идва да им фрасна един зад врата.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много ме кефи как всеки изскача с някакво различно значение :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Swagger го превеждат като фукльо. Гледам кеч с братовчед ми и там си имат един Jack Swagger

Тея па и те
    Какви джентълмени, какви 5 лв-т'ва е жаргон в хип хопа и даже дадоха определение... мЪного е свързано с мода, ндаа

Аз също мисля, че е свързано с мода. Swag е някакъв стил, предполагам. Но може и да греша...

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    *gentlemen
    Не говорих за това, ама както и да е ;д

Nicole,baby
    Guest
    ami Swag oznachawa i stil wuw modata i hip hop izraz no za tezi koito hareswat Justin Bieber i tam Beliebers az sum edna ot tqx za nas e
    S-She
    W-Want
    A-A
    G-Gentleman
    a inache ima Saggari koito im hareswa stila na Justin i tam Romain Grilon i im hareswa i se oblichat taka )

Цитирай Първоначално написано от Nicole,baby Виж мнението
    ami Swag oznachawa i stil wuw modata i hip hop izraz no za tezi koito hareswat Justin Bieber i tam Beliebers az sum edna ot tqx za nas e
    S-She
    W-Want
    A-A
    G-Gentleman
    a inache ima Saggari koito im hareswa stila na Justin i tam Romain Grilon i im hareswa i se oblichat taka )
    Абе за вас е то на кукуво лято.Вземи посети един час по английски, че песничките на Джъстин май не ти помагат много с английската граматика.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Известното суаг, тръгва от хип-хоп и рап културата, само това знам. Значи нещо от сорта на Свързани с Бога, привилегировани и богоизвисени...хахаха както искайте си го тълкувайте, но естествено, нямах за цел буквално да го "обясня". Мода, не, макар че се водят тия раздурлени рапърчета, навлезъл вид стил на поведение и маниери придружен с 1-2 вида парцалки, които включват лепардови принтове, зебра, шипчета, цветове от до дъгата, широки джинси, спуснати до коленете и торбести дрехи, естествено. Разликата откъм старата хип-хоп култура откъм облекло, е че тези са приемани по като метросексуални, "в крак с модата" и предполагам - епилирани. хахахаха

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    означава нещо от сорта на "перча се", а нарицателното "swagger" е употребявано за някого с цел да се каже, че е нахакан, че има самочувствие...
    Мхмм!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Swag е начина, по който един човек се представя пред света. За всеки човек swag се изразава в по различен начин... един е наперен, друг е кокетен, трети мърляч... ето това цялото се нарича SWAG.
    "This guy has a killer swag!" - например, че пича, примерно, има убийствен стил. Гъзарски дрехи, фешънче и т.н. Думата има и много други значения, като прилагателно, съществително и глагол, но в най - широката му употреба от младежта е в този смисъл.

Последно редактирано от kitten8m : 03-12-2013 на 09:01

Мега фен Аватара на teenems
    То може и да не е свързано с мода ,ама тия псевдо пешлемата на 12-15г. се мислят за SWAG персони.Мега яки са със скъпи шапки,скъпи кецове и т.н......
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от kitten8m Виж мнението
    Swag е начина, по който един човек се представя пред света. За всеки човек swag се изразава в по различен начин... един е наперен, друг е кокетен, трети мърляч... ето това цялото се нарича SWAG.
    "This guy has a killer swag!" - например, че пича, примерно, има убийствен стил. Гъзарски дрехи, фешънче и т.н. Думата има и много други значения, като прилагателно, съществително и глагол, но в най - широката му употреба от младежта е в този смисъл.

Точно това е значението аз живея в такава среда и мога дап отвърдя. Въведоха го цветнокожите те се изживяват и носят изсулени дънки и се правят на фешъни.

Akarin
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    По това, което виждам от снимки ще е Secretly We Are Gay. Интересно ми е истинското значение без всичко 'вижти на колку сме яки'.
    Ааа, ето защо е любимият израз на Бийбърите (или там както се наричат)

TediAtanasova
    Guest

Unhappy

Абе за вас е то на кукуво лято.Вземи посети един час по английски, че песничките на Джъстин май не ти помагат много с английската граматика.

Не сем BELIEBER но този отговор е малко груб!!!!!!

Много тъпо да ОБИЖДАМЕ хората който харесват J.B.

jf0
    Guest
    Значи това което kitten8m казва е как се използва думата.А всъщност идва от шотландската жаргонна дума swagger,която означава перчене.И описва как някои от тях ходят (със специфично поклащане).След това думата е погрешно интерпретирана като: "начина, по който някой се представя".Впоследствие тази интерпретация на фразата се разпространява доста бързо.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе като цяло е доста малоумно!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си