- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво точно означава SWAG?
Абе знам горе-долу какво е,знам че е свързано с модата ама искам точно определение,някой ако знае да сподели![]()
Свързано с модата ли?!
S - Sex Appeal
W - Woman
A - Ambition
G- Gear (clothes)
И, моля ви, не говорете глупости. Начинът, по който в момента се използва SWAG, е крайно грешен. Истинско неуважение към културата на хип-хопа...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
По това, което виждам от снимки ще е Secretly We Are Gay. Интересно ми е истинското значение без всичко 'вижти на колку сме яки'.
не знам точно,но съм чувала,че е това
S - she
W - want
A - a
G - gentlemen
Последно редактирано от yoLo0 : 11-08-2012 на 16:55
[QUOTE=yoLo0;10481085]S - she
W - want/QUOTE]
Едва ли си чула баш така..![]()
Swag е глагол, не знам какви абревиетури давате вие, хах.Не знам има ли буквален превод на български, но би трябвало да означава нещо от сорта на "перча се", а нарицателното "swagger" е употребявано за някого с цел да се каже, че е нахакан, че има самочувствие...
Да, ама и ти не си изцяло наясно с нещата.
Суаг не е само глагол, ами и съществително.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
Разровете се в интернет.
П.п. Ужасно дразнещо е да чуеш как всички го казват. В чужбина особено на всеки 2 крачки, придружено от ЙОЛО. Поянкога ми идва да им фрасна един зад врата.
Много ме кефи как всеки изскача с някакво различно значение :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Swagger го превеждат като фукльо. Гледам кеч с братовчед ми и там си имат един Jack Swagger![]()
Тея па и те
Какви джентълмени, какви 5 лв-т'ва е жаргон в хип хопа и даже дадоха определение... мЪного е свързано с мода, ндаа
Аз също мисля, че е свързано с мода. Swag е някакъв стил, предполагам.Но може и да греша...
ami Swag oznachawa i stil wuw modata i hip hop izraz no za tezi koito hareswat Justin Bieber i tam Beliebers az sum edna ot tqx za nas e
S-She
W-Want
A-A
G-Gentleman
a inache ima Saggari koito im hareswa stila na Justin i tam Romain Grilon i im hareswa i se oblichat taka)
Известното суаг, тръгва от хип-хоп и рап културата, само това знам. Значи нещо от сорта на Свързани с Бога, привилегировани и богоизвисени...хахаха както искайте си го тълкувайте, но естествено, нямах за цел буквално да го "обясня". Мода, не, макар че се водят тия раздурлени рапърчета, навлезъл вид стил на поведение и маниери придружен с 1-2 вида парцалки, които включват лепардови принтове, зебра, шипчета, цветове от до дъгата, широки джинси, спуснати до коленете и торбести дрехи, естествено. Разликата откъм старата хип-хоп култура откъм облекло, е че тези са приемани по като метросексуални, "в крак с модата" и предполагам - епилирани. хахахаха
Swag е начина, по който един човек се представя пред света. За всеки човек swag се изразава в по различен начин... един е наперен, друг е кокетен, трети мърляч... ето това цялото се нарича SWAG.
"This guy has a killer swag!" - например, че пича, примерно, има убийствен стил. Гъзарски дрехи, фешънче и т.н. Думата има и много други значения, като прилагателно, съществително и глагол, но в най - широката му употреба от младежта е в този смисъл.
![]()
Последно редактирано от kitten8m : 03-12-2013 на 09:01
То може и да не е свързано с мода ,ама тия псевдо пешлемата на 12-15г. се мислят за SWAG персони.Мега яки са със скъпи шапки,скъпи кецове и т.н......
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе за вас е то на кукуво лято.Вземи посети един час по английски, че песничките на Джъстин май не ти помагат много с английската граматика.
Не сем BELIEBER но този отговор е малко груб!!!!!!
Много тъпо да ОБИЖДАМЕ хората който харесват J.B.
Значи това което kitten8m казва е как се използва думата.А всъщност идва от шотландската жаргонна дума swagger,която означава перчене.И описва как някои от тях ходят (със специфично поклащане).След това думата е погрешно интерпретирана като: "начина, по който някой се представя".Впоследствие тази интерпретация на фразата се разпространява доста бързо.
Абе като цяло е доста малоумно!
maDamn