- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво точно означава SWAG?
Известното суаг, тръгва от хип-хоп и рап културата, само това знам. Значи нещо от сорта на Свързани с Бога, привилегировани и богоизвисени...хахаха както искайте си го тълкувайте, но естествено, нямах за цел буквално да го "обясня". Мода, не, макар че се водят тия раздурлени рапърчета, навлезъл вид стил на поведение и маниери придружен с 1-2 вида парцалки, които включват лепардови принтове, зебра, шипчета, цветове от до дъгата, широки джинси, спуснати до коленете и торбести дрехи, естествено. Разликата откъм старата хип-хоп култура откъм облекло, е че тези са приемани по като метросексуални, "в крак с модата" и предполагам - епилирани. хахахаха
Swag е начина, по който един човек се представя пред света. За всеки човек swag се изразава в по различен начин... един е наперен, друг е кокетен, трети мърляч... ето това цялото се нарича SWAG.
"This guy has a killer swag!" - например, че пича, примерно, има убийствен стил. Гъзарски дрехи, фешънче и т.н. Думата има и много други значения, като прилагателно, съществително и глагол, но в най - широката му употреба от младежта е в този смисъл.
![]()
Последно редактирано от kitten8m : 03-12-2013 на 09:01
То може и да не е свързано с мода ,ама тия псевдо пешлемата на 12-15г. се мислят за SWAG персони.Мега яки са със скъпи шапки,скъпи кецове и т.н......
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Значи това което kitten8m казва е как се използва думата.А всъщност идва от шотландската жаргонна дума swagger,която означава перчене.И описва как някои от тях ходят (със специфично поклащане).След това думата е погрешно интерпретирана като: "начина, по който някой се представя".Впоследствие тази интерпретация на фразата се разпространява доста бързо.
Абе като цяло е доста малоумно!
maDamn
Stuff We All Get
swag е стил в модата или по - точно наречен смъкнат стил. Swag са lil wayne, wiz khalifa и т.н
Ми не е малумно -,- Ти ако поне малко разбираше от мода щеше да бъде хубаво...Мале ...
![]()
Защо за Бога са всички тези коментари... Значението на "SWAG" битува още от времето на стария хип-хоп, в буквален смисъл е "наперен човек". Винаги е било и винаги ще бъде такова! И няма нищо общо с модата, това че изникнаха някакви нови псевдо звезди, като Майли, Джъстин Бийбър, които в последно време се вживяват, като хип-хоп звезди и лепнаха на думата SWAG - модно значение, сиреч начин на обличане, е недопустимо. И си има проста причина обективизирана в следното - наперения начин на държание, включва и облеклото, т.е. няма как частното да изключи цялото и думата SWAG да се използва само за стил на обличане!
Последно редактирано от ImUrGodBaby : 01-12-2014 на 13:17
Hopped up out the bed, turn my swag on, took a look in the mirror,said wazaap ,wazaap,wazaaap, yeaaah..
Im gettin money ohhh...
мен много ме радват.
Двеста пъти по-добре от излъчването фолк фурия
Като влезеш по магазините, което не е hipster, е swag. Но swagger-ите ме дразнят повече заради шиповете. Това си е запазена марка на рок/пънк/метъл. Освен това като излезе новата мода, всичките hipster-и и swagger-и ще си сменят нацяло гардеробите, па заедно с тях и държанието, и мисленето. Много позьорска история.
Преди да знам какво означава swag си купих една тениска на която го пише.Поинтересувах се какво значи и не виждам много добри отзиви .Аз мразя Бийбър и се обличам съвсем нормално .Чудя се ще ми се смеят ли ако нося тениската ,защото ми се струва готина ,но този надпис много ме дразни.
Когато се почувствате зле, помислете си, защото Зак Ефрън има татуировка с надпис YOLO.
SWAG-a много го търсят при интервюто в мак доналдс
WE ARE NOT ANGELS!
"SWAG" се използва при определен стил, начин на обличане .. А също така "SWAG" е свързано и с твоето отношение към хората, начина по който се държиш с тях..Това ми го казва най-добрата приятелка, но все пак може би има много значения и дори и на нея и беше много трудно да ми обясни значението..
Може би всеки знае различно нещо... Ето няколко снимки от "SWAG" стила:
http://31.media.tumblr.com/e324ffb75...9kmgo1_500.png
http://31.media.tumblr.com/d6cc827a9...h705o1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/918fd8f7d...9kmgo1_400.jpg
Това са едни от многото снимки в tumblr, които намерих.![]()