- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво точно означава SWAG?
Абе знам горе-долу какво е,знам че е свързано с модата ама искам точно определение,някой ако знае да сподели![]()
Ne e wqrno kogato Justin Bieber zapocnal da govori za nqkwo turne predi 2 g i e kazal kakwo oznachawa dumata SWAG-she want a gentlemen !!
Свързано с модата ли?!
S - Sex Appeal
W - Woman
A - Ambition
G- Gear (clothes)
И, моля ви, не говорете глупости. Начинът, по който в момента се използва SWAG, е крайно грешен. Истинско неуважение към културата на хип-хопа...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
По това, което виждам от снимки ще е Secretly We Are Gay. Интересно ми е истинското значение без всичко 'вижти на колку сме яки'.
Абе за вас е то на кукуво лято.Вземи посети един час по английски, че песничките на Джъстин май не ти помагат много с английската граматика.
Не сем BELIEBER но този отговор е малко груб!!!!!!
Много тъпо да ОБИЖДАМЕ хората който харесват J.B.
Да, нали, трябва да ги съжаляваме, че са толкова жалки
не знам точно,но съм чувала,че е това
S - she
W - want
A - a
G - gentlemen
Последно редактирано от yoLo0 : 11-08-2012 на 16:55
[QUOTE=yoLo0;10481085]S - she
W - want/QUOTE]
Едва ли си чула баш така..![]()
Swag е глагол, не знам какви абревиетури давате вие, хах.Не знам има ли буквален превод на български, но би трябвало да означава нещо от сорта на "перча се", а нарицателното "swagger" е употребявано за някого с цел да се каже, че е нахакан, че има самочувствие...
Да, ама и ти не си изцяло наясно с нещата.
Суаг не е само глагол, ами и съществително.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
Разровете се в интернет.
П.п. Ужасно дразнещо е да чуеш как всички го казват. В чужбина особено на всеки 2 крачки, придружено от ЙОЛО. Поянкога ми идва да им фрасна един зад врата.
Много ме кефи как всеки изскача с някакво различно значение :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Реално, произходът на "swag" е от шотландската жаргонна дума "swagger", която е била определение за начина по който някои Шотландци вървят (с важна/наперена/самодоволна походка). Оттам Англичаните решават че думата означава "начина по който някой се представя, когато е cool" и т.н..
На практика означава "вървя важно, самодоволен съм, прекалено самоуверен съм".
В разговорния език означава "шик".
Orginally from the Scottish slang word "swagger" which was a description of the way some Scots walk (in a swaying motion), the word was then misinterpreted by the English as "the way someone presents themselves". Eg, whether someone looks cool.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
Swagger го превеждат като фукльо. Гледам кеч с братовчед ми и там си имат един Jack Swagger![]()
Тея па и те
Какви джентълмени, какви 5 лв-т'ва е жаргон в хип хопа и даже дадоха определение... мЪного е свързано с мода, ндаа
Аз също мисля, че е свързано с мода. Swag е някакъв стил, предполагам.Но може и да греша...
ami Swag oznachawa i stil wuw modata i hip hop izraz no za tezi koito hareswat Justin Bieber i tam Beliebers az sum edna ot tqx za nas e
S-She
W-Want
A-A
G-Gentleman
a inache ima Saggari koito im hareswa stila na Justin i tam Romain Grilon i im hareswa i se oblichat taka)