.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Нереалистично Поглед

Здравейте, от много години чета повтарящите се глупави теми тук и за пръв път реших да задам една и аз.

Аз като набор 96 със никакъв сексуален опит винаги съм се чудел и до ден днешен още не мога да го приема...

Какъв е смисълът да имаш гадже на малка възраст.

Аз мога да си го обесна само с думата "секс".

Но за момичетата това означава нещо, някои по заблудени дори изпадат във всякакви фънтазмагорииски истории и филми понякога.

Колкото и да звучи лесно обесним на първо око въпроса бих искал да чуя различни внения по въпроса.

Защото няма смисъл от връзка, която знаеш че няма да стигне до никъде.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Аз пък съм на обратното мнение. Докато са малки, момичетата изобщо не търсят секс в една връзка, по-скоро да се чувстват големи и "над" другите, така го разбирам аз. Вече като станат на по 20, тогава толкова им се е*е, че 2 не виждат и е доста по-разбираемо да очакват от една връзка секс, а евентуално след време и нещо повече. Но така се почва

Повече от фен
    Малките искат да са като "какичките"

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ся кво яд те е,че нямаш гадже ли и си на 16?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Smileyo Виж мнението

Никога не знаеш докъде ще стигнеш. На мои прителки родителите са заедно от 16-17 годишна възраст.
    Иначе, добиват опит хората. Оформят си критерий за това какво търсят в своята половинка пък и имат някой до себе си, с който да споделят/излизат.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ся кво яд те е,че нямаш гадже ли и си на 16?
    Яд го е , че на твойте години са ти праскали дупарата над 10 пъти .

За всяко нещо има време и няма нужда от бързане....... Докато си по малък не знаеш сърби ли те,пикае ли ти се или ти се ебе..... Аз бях на 16 когато го направих за първи път.....

Ей, как го обвинихте момчето, че на 16 нямал гадже и го било яд. Що па да го е яд? Аз като бях на 16 и и по-малка... не исках гадже.. щото не ми трябваше. Не виждах смисъл да се водя там с някой и толкоз. После на 16 започнах да правя секс.... заради секса, не заради човека и си бяхме friends with benefits с едно момче. Не всички дето са на 15-16 искат да се занимават с 'връзки', които наистина не водят до никъде, а се обременяваш от малък с нещо твърде сериозно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Яд го е , че на твойте години са ти праскали дупарата над 10 пъти .
    Май теб те яд ,че не си праскал дупе!

(Браво мн хубаво го спекна ) по темата аве брат аз предпочитам да е по малко ако няква 3 4 години по стара тъпо става

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Smileyo Виж мнението
    Здравейте, от много години чета повтарящите се глупави теми тук и за пръв път реших да задам една и аз.

Аз като набор 96 със никакъв сексуален опит винаги съм се чудел и до ден днешен още не мога да го приема...

Какъв е смисълът да имаш гадже на малка възраст.

Аз мога да си го обесна само с думата "секс".

Но за момичетата това означава нещо, някои по заблудени дори изпадат във всякакви фънтазмагорииски истории и филми понякога.

Колкото и да звучи лесно обесним на първо око въпроса бих искал да чуя различни внения по въпроса.

Регистрира се само и само да покажеш колко си комплексиран като плюеш по хората?!

Повече от фен

Праскал съм повече от колкото са ти годинките , коте . Това сивото между ушите липсва. IQ - то ти е като на Поляк циганин в Гетото , а гъза като Дяволското Гърло.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Защо да няма смисъл от връзките на 16? Дори и да е малък шанса да се развие в брак и тн, основната цел на живота не е да се омъжиш/ожениш и на народиш деца.
    На 16 е напълно нормално вече да правиш секс и да умееш да изграждаш по-сериозни отношения с хората. На 16-17 вече имаш нужда от нормалните неща, които идват с една връзка- любов, близост, доверие, секс и е съвсем в реда на нещата да изградиш отношения с човека, който те привлича физически и психически.
    С първите връзки още се трупа някакъв житейски опит, нещата си идват на мястото, (до)изграждат се някакви разбирания, дооформяш се като характер, учиш се да се напасваш малко или много с хората. Много са важни тези неща.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Малко несвързано обясняваш ама нищо...

Всеки си има предпочитания И всичко си идва с опита. Няма за какво да си затормозяваш мисленето с такива въпроси,които...не те засягат кой знае колко лично(или направо въобще).

Глупости и пак глупости . Ти ако не започнеш от някъде и някога с връзките, на 20 не ще ти се чука та 2 няма да виждаш, ами не знам и аз (изразявам се сходно на теб, макар и да е простовато и грозно) . И пак говориш глупости-на 20 не се търси само секс. Аз съм на толкова и търся нещо много по-серизоно, а без да съм имала провали в любовта в по-ранни етапи как да разбера кой е правилиният? М? Айде, като пораснеш, се върни да отговаряш в темата ))

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ти трябва да си трол
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Праскал съм повече от колкото са ти годинките , коте . Това сивото между ушите липсва. IQ - то ти е като на Поляк циганин в Гетото , а гъза като Дяволското Гърло.
    ... много е*ачи станахте тука...
    Всеки си търси нещо различно в живота. Има различни цели,гледни точки над нещата, собствено мнение, разбиране и тн.
    Всеки сам си решава какво да прави. На 16-17 си достатъчно голям, за да знаеш кво искаш от тоя живот. Защо да не искаш сериозна връзка на 16-17. Толкова неща могат да се научат от човека срещу теб.
    Защо да не искаш връзка само за секс.. Не познавате хората, а само на поглед започвате да плюете по тях, без да знаете и малко за тях (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не знам за кой пореден път повтарям, че никой човек на света няма способността да предвижда бъдещето. Тоест не можеш да знаеш дали тая връзка ще приключи след два месеца или ще продължи до края на живота ти. Познавам много двойки, които са си първите и сега са си създали едно щастливо семейство.
    Още повече, За любовта граници няма, колкото и клиширано да е това.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Еми и аз съм твой набор... та да ти кажа..
    Намерих си гадже, не щото изгарях от желание да си имам гадже и щото е модерно и тнт ... А защото съвсем неволно почнах да си харесвам дадено момче, влюбих се и така... Защо пък като има взаимни чувства да не се вземем 96 набор, все едно сме на 10, мда, ама ние сме на по 16... тва не е някаква ненормална възраст да си хванеш гадже, какво толкова.

Вярно шансът да ти изкара връзката до сватба е миниатюрен ... ама кво, дори и да е просто няколко месеца или няколко години... кво лошо има

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз си търся сериозна връзка без секс, който иска да пише на ЛС

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Аз си търся сериозна връзка без секс, който иска да пише на ЛС
    Аз си търся момиче с сини или зелени очи и да не слуша чалга (Този сайт откога стана сайт за запознанства ??? )

Banned Мега фен
    от кога да си във връзка се свързва само с правене на секс ? на тебе не ти ли минава през сивото вещество че някой може би са приятели,които се гушкат целуват и са малко по близки от баш приятелите си ? ... връзка освен секс за мене е приятелство,доверие, разбирателство ... всичко това без секса също си е връзка ... и нда.. и аз съм твои набор.. не съм си хващала гадже ей така щото е модерно ( нда,сравнение с моите съученички аз съм имала дори много малко гаджета преди сегашния ми приятел) а защото просто съм си харесала някой.. да.. не е било любов,не сме се обичали,но това не е пречело да сме заедно,да си се целуваме и да бъдем преди всичко приятели... а и никога не знаеш до къде ще стигне една връзка.. както има любов за 1 месец дето забравяш къде си,така и улегнала,но по продължителна... родители на мои приятелки са заедно от 8ми/9ти клас примерно ... и колкото и рядко да става това - става,така че не бъди предубеден за каквото и да е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Аз си търся момиче с сини или зелени очи и да не слуша чалга (Този сайт откога стана сайт за запознанства ??? )

Предлагам ти да отидеш в гората и да си фанеш една мецана..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си