- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 17 години на сухо?
по вероятно да ти се върже някоя е като се държиш грубо от колкото кавалерски в днешното общество
не става въпрос за мен.
Към мен такива изрази и епитети не се използват.
Първоначално написано от antifashionshit
Бе я се осъзнай ти още си пеленак, секс тръгнал да прави![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Винаги са ми били безкрайно смешни момичетата, които помежду си се обръщат с изключително гальовни обръщения от сорта на: курва, кучка, смотла, пикло, лигло. Просто си представям как едната мръхла казва на другата "Аре бе, путко, кво са моташ пак". Жалка работа.
Бтв, като казвате 17 години без секс... ти от първия си ден на тази планета ли жадуваш за секс? Разбирам да си на 35 и да обясняваш как не си правил секс от 17 години, ама иначе не върви.
Естествено, че не говоря за този тип употреба на думитеИ мен не ме радва така, но с най-добрата ми приятелка редовно се наричаме "кучки" когато едната направи гадно на другата (под гадно имам предвид да се пошегува по-грубо, да я подкачи за нещо и такива дребни работи..). В такива случаи изобщо не го казвам/приемам на сериозно, а си е в духа на шегата, затова казвам, че има разлика кой ми го казва. С човек,с който не сме си толкова близки не бих си позволила такива шеги,които не всеки ще разбере, а когато аз не си позволявам - очаквам същото отношение.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
кифленска работа...
Казвам си мнението, не те карам да се съобразяваш с него.
Тука тия опити за затапка дето се опитваш да ги правиш не ти се получават, дечко.
Казваш си мнението за мен, така че ако беше прочела (по-точно разбрала) мнението ми щеше да очакваш отговор. Никакви опити не правя, казвам кое е по-добре. Жалко е да мислиш, че приятелката ти не трябва да ти се сърди,ако й хванеш момчето, дето харесва, а да се обидиш,ако си направи шега с теб (която факта,че не можеш да разбереш, не я прави истинска обида).
Дечко ще ми вика голямата какаБоже.. слезте на земята.
Явно толкова си чела и разбрала и ти кво съм искала да кажа. Поне не лицемернича. Смешка. То е най-лесно да ми предполагаш в тийн форум някви сухи теории...
Аре стига спами, драма куийн.
Едит: Вземи влез във въпросната тема, фенката ти го е обяснила по-обширно, щото от малко явно не загряваш.
Последно редактирано от djipsito : 11-12-2012 на 22:21
Избери си тема пък ти, спамиш не по-малко от мен.. Драма куийн, wtf![]()
На 17 си .. не на 27, че да има нещо , което да те притеснява .. Ще си намериш момиче, ще го направиш, толкос .. не е срамно
"путки"??? С такива изрази ще си останеш девствен още 17 години!!