Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Въпросът е колко ли трябва да си нещастен за да вдигнеш такава тема от 2012 година и да търсиш такива снимки, които вероятно отвръщават и теб самия, мислейки си, че постигаш нещо. Как изобщо допусна да си го помислиш сам знаейки, че тук не влизат повече от 10 човека? На мнението и мисленето на кого точно мислиш, че ще подействаш? Какво изобщо целиш не мога да разбера всъщност? Ако ти се беше родил гей сигурно щеше да се самоубиеш или поне нямаше да си толкова запален по темата в тази насока или?
Поредното глупаво и недообмислено изказване. Ако бях вдигнал такава тема от 2017 или 2018, по-различно ли щеше да е? Вдигнах я, когато пускането на нови теме беше невъзможно. Избрах точно тази на случаен принцип. Разбира се, че ме отвращават, всички трябва да ги отвращават, но, един ден, това падение ще достигне и България и надали всички ще ги отвращават, ако се сещаш какво намеквам. Всеки един човек е от значение.
Ежедневно влизат различни нерегистрирани потребители, които четат стари теми, без значение дали търсят решение на някакъв проблем или нещо друго и е съвсем възможно да попаднат на тази тема, в която публикувам материал. Това анти-гей пропаганда. Ако бях гей, щях да си гледам живота.