- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хапчета и продукти за отслабване
Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е пробвал хапчета или други продукти за отслабване, дали е имало резултат и останал ли е доволен? Моля ако някой има опит нека да сподели.
Извинявам се ако темата се повтаря![]()
Мххх, един познат пиеше и почти не умря от тия хапчета. Успехкато не искаш да си мърдаш дупето
разчиташ на вълшебно хапче , променящо хормоните и ебаващо майката на организма ти , да ти помогне да отслабнеш...ще има ефект докато ги пиеш,като спреш пак ще върнеш килограмите си ... знам един по-здравословен начин , но за него се иска гъзинка(да не те мързи)
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Не те съветвам да пиеш такива неща. Вредни са, не знаеш какви странични ефекти може да имат, може да ти бъгнат хормоните и да станеш 100кила. Намери си друг начин за отслабване, вълшебни хапчета има само в рекламите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи..аз от утре почвам един режим на диета+трен+хапета..
Ползвала съм weight loss,дъвките за отслабване,желираните бонбони,чайове..почти вс..от weightloss свалих 3кг за 3 седмици но после спряха да действаат и ги спрях..от останалите наща нямаше нищо..
в много форуми съм чела,че Лида помага и се замислям да си купя тях..![]()
Майка ми в един момент беше пробвала какво ли не. Ние видим ефект не видяхме.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пийте хапове колкото си щете, ама ако ви мързи, ефект няма да видите. Тия 3 кила за 3 седмици момичето по-нагоре не се ли сеща, че ги е изпикало, било е всичко друго, ама не и мазно. Сериозно ли ви интересува дали кантара ще покаже еди-колко-си кг по-малко, а не това как изглеждате в действителност!?
голям мързел, голямо нещо.
чух за някви си акай бери, но не съм ги пробвала.
с тия хапчета най-много някъв проблем да си навлечеш.
- I am me. I am not willing to change for you, or anyone else.
Take me as I am, or watch me as I go.
По-добре си промени храненето и увеличи двигателната си активност, след хапчетата ще надебелееш отново а и ще си болна.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same