.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Интимна кола маска

Искам да отида на козметик, но 1. Срам ме е от козметичката...знам че е виждала 1000 ***** ама все пак.. :д и 2. Страх ме е, че мн ще боли... на мен ми е нисък прага на поносимостта на болката иии да... (попринцип аз се бръсна, но искам да започна да ходя само на кола).

Голям фен Аватара на BamBamBo
    1.Да,няма срамно.С нищо няма да я впечатлиш.
    2.Да,боли първият път,но "трай бабо за хубост".И все пак ...какво значи боли,неприятно е,лека бодяща болка,но не е за умиране.
    Отиди , ще се преродиш казвам ти. )

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^
    +1
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не можеш ли да свършиш тази работа вкъщи?!
    Въпросът за болката е банален- ако е лигла, ще те уплаши, че е едва ли не боли на умирачка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Свалям шапка на хората, които си го причиняват сами.
    Аз не мога, задействам някакъв инстинкт на самосъхранение. :д

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз си прая кола маска на хуя в домашни условия и става много лесно, тя струва 1-2лв

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    ^ Благодарим ти за полезната информация.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кола маската на Jankar е 1.35 с бонус хума. Минавам само за допълнително инфо

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кола маската на Jankar е 1.35 с бонус хума. Минавам само за допълнително инфо
    Аз си бях купила лятото някъв нов модел, наливаш си вътре и като го плъзгаш по кожата и уж да се разнесе по-лесно, голямо менте за нищо не ставаше

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Да, аз повече кола маска сама не искам да си правя(освен на краката и на ръцете :Д), след като се залях с гореща такава, беше ужасно. А и като гледам техниката на козметичката ми, моята бая е куцала :Д
    Няма от какво да те е срам, мен дори не ме кара да си махам напълно бельото, само го дърпам на различни страни. Боли първите 3-4-5 пъти повечко, но косъмчетата стават по-мекички още след първия път, а и болката е по-силна само на определени места, които не са чааак толкова много и все ще изтраеш 30минутки.
    Everything changes, but beauty remains ...

Абе с това нещо на Jankar как успявате да си махнете и 1 косъм...
    Аз ли съм мн вързана в ръцете .. не знам
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Маха, маха :Д Аз си я топля в микровълновата няколко секунди и си ги маха после без проблем :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си