.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Проблем

Unhappy Проблем

Добър ден на всички
    Та направо към въпроса има едно момиче което много харесвам и последните дни не може да ми излезне от главата.. Имаме чисто приятелски отношения - говорим си , споделя ми неща , лигавим се - общо взето нищо особено. Проблема е че си има приятел (късат и тръгват отново често тъй че връзката им не ми изглежда особено стабилна). Много искам ако може внякой да ми даде съвет как да процедирам от тук нататък защото не мога да измисля нищо. Отношенията ни са чисто приятелски и не виждам как могат да преминат в нещо по сериозно особено след като си има и приятел но ще се радвам ако някож може да ми помогне
    Благораря ви предварително..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Friend zone.. Не знам дали се излиза от там...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не бих казъл че е ,,friend zone'' по скоро нащата в момента са по-малко задълбочени.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Friend zone.. Не знам дали се излиза от там...
    Излиза се, ама е страшно трудно.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от deluxextrack Виж мнението
    Не бих казъл че е ,,friend zone'' по скоро нащата в момента са по-малко задълбочени.
    Смисъл?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ориентирай се към друга.
    Тя е обвързана, макар връзката им да е нестабилна. Те са си заедно, обичат се и така нататък, ти нямаш място като трети човек там. Нали се сещаш, че ако тя имаше нещо към теб - нямаше да се занимава с него, а с теб. Поддържай си приятелските отношения с нея и преодолей чувствата.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението

Тя е обвързана, макар връзката им да е нестабилна. Те са си заедно, обичат се и така нататък, ти нямаш място като трети човек там. Нали се сещаш, че ако тя имаше нещо към теб - нямаше да се занимава с него, а с теб.
    Неорентирано същество си, АмореМио.
    Това, че постоянно късат и връзката им не е баш стъпила на два крака върху земата, означава ли че се обичат?
    Второ, "тя имаше нещо към теб - нямаше да се занимава с него, а с теб." = така казват всички, но истината е съвсем друга. Може би тя просто не иска да се разделя със сегашния си приятел, защото е свикнала с него. Може би фактът че трябва да започне наново с цялото изграждане на чувства/спомени/доверие/обич с другиго я плаши.

Авторе, не знам какво да ти кажа. Препоръчвам ти засега да стоиш на страна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си