Здравейте на 16г. съм имам сериозна връзка вече повече от година и половина, приятелят ми е в чужбина от няколко месеца поддържаме връзка чрез скайп, телефони и тем подобни постоянно обичаме се найстина. Проблемът е че за баща ми аз съм малко момиченце, е не претендирам, че съм голяма, но не съм и на 5 все пак...Той не ме спира, никога не ми е казвал, че не иска да имам приятел, но почти не ми дава да излизам, когато приятелят ми е при мен, само за по час-два..това не ми стига нито на мен, нито на приятеля ми. Вчера нещата се влушиха, както баща ми седеше на компютъра намери кутията с цигарите ми в бюрото, погледна ме по отвратителен начин и ми каза да изляза от стаята. След 3 часа седена на компа в моята стая, дойде и ми каза да ходя, че приятелят ми ми пишел от 2 часа. Е аз веднага изтичах, исках да му кажа, какво се е случило, но баща ми ме изненада с още нещо, ровил ми в нещата и намерил лист. Каза ми, че не иска да вижда повече цигари и да спра да пуша, овика ме и ми каза да си изхвърля бележките с тъпотиите дето съм писала на тях, попита ме какаво момиче съм, как може да използвам такива думи, че казвам на гругите, че са прости, а не виждам аз колко съм проста..Проблемът е че на този лист найстина имаше грозни изрази по който действотелно се разбира, че с приятелят ми водим полов живот, има и такива с който лекичко псувам :d. Аз мисля, че баща ми е знаел, че с гаджето ми правим секс той все пак е на 22 и не сме заедно от малко време, но сега ме е срам, чудя се какво ли си мисли баща ми за мен, незнам как ще го погледна, след това, което е прочел...Много ме е срам, незнам какво ще стане.. Дайте мнение, според вас какво си мисли......
Ами какво да мисли? Разочарован е от теб.
Значи да уточним нещо. Баща ти е нахлул в стаята ти, тършувал е и ти е четял скайпа? И кой въобще пази листове, на които е писал псувни?
не е нахлул просто седеше на компютъра, скайпа не е чел но този лист с глупостите го е намерил.... толкова ме е срам нз как да го погледна
И все пак не отговори на въпроса ми. Кой си записва псувни върху листове?!? И после ги пази.
Еми виж ся... ако бях на твое място просто щях да се правя на добра щерка в бъдещите месеци и няма да споменавам нищо за приятеля си или за секс, пари или цигари хахахаа.
нормална родителска постъпка не го прави за да ти навреди и на 50 да станеш пак ще си им малкото момиче свиквай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Продължение на 50 shades of grey ли си се опитвала да напишеш?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon