Здравейте на 16г. съм имам сериозна връзка вече повече от година и половина, приятелят ми е в чужбина от няколко месеца поддържаме връзка чрез скайп, телефони и тем подобни постоянно обичаме се найстина. Проблемът е че за баща ми аз съм малко момиченце, е не претендирам, че съм голяма, но не съм и на 5 все пак...Той не ме спира, никога не ми е казвал, че не иска да имам приятел, но почти не ми дава да излизам, когато приятелят ми е при мен, само за по час-два..това не ми стига нито на мен, нито на приятеля ми. Вчера нещата се влушиха, както баща ми седеше на компютъра намери кутията с цигарите ми в бюрото, погледна ме по отвратителен начин и ми каза да изляза от стаята. След 3 часа седена на компа в моята стая, дойде и ми каза да ходя, че приятелят ми ми пишел от 2 часа. Е аз веднага изтичах, исках да му кажа, какво се е случило, но баща ми ме изненада с още нещо, ровил ми в нещата и намерил лист. Каза ми, че не иска да вижда повече цигари и да спра да пуша, овика ме и ми каза да си изхвърля бележките с тъпотиите дето съм писала на тях, попита ме какаво момиче съм, как може да използвам такива думи, че казвам на гругите, че са прости, а не виждам аз колко съм проста..Проблемът е че на този лист найстина имаше грозни изрази по който действотелно се разбира, че с приятелят ми водим полов живот, има и такива с който лекичко псувам :d. Аз мисля, че баща ми е знаел, че с гаджето ми правим секс той все пак е на 22 и не сме заедно от малко време, но сега ме е срам, чудя се какво ли си мисли баща ми за мен, незнам как ще го погледна, след това, което е прочел...Много ме е срам, незнам какво ще стане.. Дайте мнение, според вас какво си мисли......
Какво да си мисли за теб?! Баща е, нормално е да не е горд с глупостите, които е открил. Сега е малко разочарован, защото е разбрал, че малката му сладка дъщеричка не е невинното момиченце, което е била преди години. Ще му мине!
Със сигурност е гадно, но ще му мине. Аз съм на 19 и на баща ми все още му се иска да съм "малкото момиченце" и си ревнува по някакъв сладък негов си начин. Родителите ни имат по-различно мислене от нашето, ако за нас да правиш секс на 16 е нещо много нормално, за повечето родители -не е. Мислят те за малък, незрял, неспособен да разбере какво е секса и тн, което според мен не е до възраст, а до човек.. но родители, какво да ги правиш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами какво да мисли? Разочарован е от теб.
Значи да уточним нещо. Баща ти е нахлул в стаята ти, тършувал е и ти е четял скайпа? И кой въобще пази листове, на които е писал псувни?
оф..чуствам се ужасно......
Не мисля, че проблемът е в това, че с приятеля ти правите секс. Проблемът е цигарите и грозният език в бележките.
чудя се какво ли мисли за мен.....
Каквото и да си мисли, и както и да се държи - ще го преживее, все пак си му малкото момиче. Да, нормално е да не се гордее с теб в момента - все пак е разбрал, че неговото малко момиченце не е все пак толкова малко и невинно, за каквото го е смятало той. Та, излишни подробности.
Иначе е възможно да му отнеме известно време, докато преодолее и осмисли нещата, но в крайна сметка всичко ще се оправи. Ще поговори с теб или все нещо такова, когато се успокои. Ти също се успокой, всичко ще бъде наред.
Според мен пък няма защо да те е срам. Макар да си непълнолетна, ти имаш правото сама да решиш постъпките си и така нататък. И още повече, какво си мислиш, че си мисли той? Че си някаква безморална или какво? Моля ти се, заедно сте си от година и половина, нормално е да сте правили секс. И пак повтарям - не бива да те е срам. Макар, че разбирам неудобството ти в момента. Но разбери, че той също не е цвете за мирисане - щом рови из нещата ти и подобни. Липсата на доверие довежда до такива неща.
"Къде сгреших?" си мисли човекът.
Ако с баща ти по принцип сте близки, говори с него, извини се и му кажи, че много съжаляваш, че тези неща те представят в грозна светлина в неговите очи.
Ако не сте близки, остави го, ще му мине.
Стига с това навлизане в лично пространство.
Това е все едно да изловиш как някакъв/някаква пише на приятелката/приятеля ви по фейсбук неща от рода на "Искам да ме чукаш, бла-бла" и въпросният изневеряващ да се затръшка как му нямате доверие, щом му ровите в нещата. Осран до уши, ама пак нагъл.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-10-2012 на 12:26
Е недей ги сравнява така... има разлика...
Все едно баща ти да ти чете хронологиите с приятеля ти ... еми едва ли на някой баща ще му е гот да знае някакъв си там какво е правил с дъщеря му или какви работи си говорят като цяло... това си е лично и не мисля, че би било нагло от твоя страна да се сърдиш защото е ровил там ..
Колко грозно от негова страна да те изгони от стаята ти, за да ти навлезе по такъв начин в личното пространство. Ще ти кажа какво мисли за теб - няма ти абсолютно никакво доверие, за да постъпи така, за да не те пуска повече от 2 часа навън и т.н. Може би трябва да се постарае да поправиш това.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Иренка, родителите се лишават от много неща, за да ни обличат, да ни пращат на училище, да никупят компютри, да ни хранят. Нормално е баща ти да е разочарован. На него му е съвсем ясно, че водиш полов живот. Ясно му е, че сигурно си опитвала цигари. Той те е забелязал преди много време всичко това и просто е набрал инерция сега. Не може да не те е чул, как говориш и как се изразяваш, за да е учуден от листа - за псувнитеи и всичко останало. Внимавай, следи те.
А не ти прави чест да псуваш и да говориш вулгарно, все пак си момиче и трябва да държиш на себе си.
Наистина не е приятно бащата изведнъж да разбере такива неща за дъщеря си ... Но до колкото прочетох наистина не те е приел още за пораснала... Не защото ти се кара за цигарите и тнт, а защото ти рови из нещата... един вид не зачита личното ти пространство .. Поговори с него за това и му обясни, че вече не си малко момиченце ...
Колкото до нещата които е открил, нормално да реагира остро за цигарите, никой родител не би желал детето му да се трови ... или да използва някакви вулгарни думи и тнт... и той сигурно не е бил кой знае колко по-различен, ама не е мн готино да видиш дъщеря ти какви изрази ползва и как говори и тнт ...
Аз пуша от 13-14 годишна... помня баща ми как ми отвори чантата и ми откри цигарите за 1ви път .. и колко неприятно му стана... Това си е напълно нормална реакция
за мен не са дотолкова проблем цигарите а листа с нещата дето бях написала...
благодаря ви
Ужасно е родител да навлиза така грубо в личното пространство на детето си (което е на път да стане възрастен). Ако ти имаше повече доверие щеше да си спести ядовете, а на теб притесненията. Помисли за причината, поради която доверието липсва и вземете поговорете. Той е родител и иска най-доброто за детето си.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ходи и му се разкрещи , че си независима и , че ще си прайш кфото ти е на ъкъла .
мерси а ти TrollWare не си добре
Ти си трол мааа или бе мамка ви дейба
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.