.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Помощ

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Каквото и да си мисли, и както и да се държи - ще го преживее, все пак си му малкото момиче. Да, нормално е да не се гордее с теб в момента - все пак е разбрал, че неговото малко момиченце не е все пак толкова малко и невинно, за каквото го е смятало той. Та, излишни подробности.

Иначе е възможно да му отнеме известно време, докато преодолее и осмисли нещата, но в крайна сметка всичко ще се оправи. Ще поговори с теб или все нещо такова, когато се успокои. Ти също се успокой, всичко ще бъде наред.
    немога да се упокоя..като си представя какво може да мисли за мен..незам как ще го погледна в очите, прекалено много мии е скъп и исках да не научава такива неща и то по такъв начин..много ме е срам

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от irenka_96 Виж мнението
    немога да се упокоя..като си представя какво може да мисли за мен..незам как ще го погледна в очите, прекалено много мии е скъп и исках да не научава такива неща и то по такъв начин..много ме е срам
    Според мен пък няма защо да те е срам. Макар да си непълнолетна, ти имаш правото сама да решиш постъпките си и така нататък. И още повече, какво си мислиш, че си мисли той? Че си някаква безморална или какво? Моля ти се, заедно сте си от година и половина, нормално е да сте правили секс. И пак повтарям - не бива да те е срам. Макар, че разбирам неудобството ти в момента. Но разбери, че той също не е цвете за мирисане - щом рови из нещата ти и подобни. Липсата на доверие довежда до такива неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си