- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Айде честит нов вол! Да видим за колко време ще го изпишем![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много хубав ден!
Бяхме заедно, снимахме, разхождахме се ..и други неща
Единственото тъпо - баааахти жегата дето е навън. Да идва по - скоро тая есен че ми писна от тия 40 градусови жеги!
Чакам я да влезе в сайпУтре мисля да си тествам колелото бтв. Дано гумите са му още в ред.
Честита тема
Бля отвратително ми е. Боли ме корема , супер ,супер много. Идва ми да се гръмна честно,толкова много ме боли,че вече не ме свърта на едно място. Кво ли не пих - никакъв ефект...просто ...тоя първи ден ме убива. Искам да вия от болка...
аргх и не съм си у дома. Да кажеш , поне да съм си в собственото си легалце, ми то съм на пичката си лелина,около мен е пълно с хора ,не мога да легна да си се свия,направо ще издумкам.
Искам вкъщи,искам да е утре.
искам да не ме боли ;/
maDamn
^Душа, пробвала ли си Герикапс?
Днес съм като ударена с мокър парцал. Това недоспиване ми играе лоши шеги...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аа,нова темичка ^^
Като цяло ,чувствам се изтощена.Не мога да спя,тази жега ме убива.Станах нощна птица,заради тея 40 -градусови и ненормални температури?!-следствие ,моето безсъние.Липсват ми някои неща,искам да върна времето с 2 месеца...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не,но съм твърдо решена, след тези прекрасни дни,да посетя гинеколога си,щото 5 години 1 път е било да не ме боли. А да не говорим кръста ми в какво състоянийце е.Повръща ми се брутално. Ще ида да го посетя аз, при все ,че и тва лято толкова се омеси и разбърка,че чак се плаша. Да видим какво ще ми каже.
Този медикамент ще го погледна какъв е. Щом си го казала,значи е надежден. Мерси .
maDamn
Честита ни нова тема!
Днеска ми цял ден мързелуване в къщи и лентайство на макс. Най-сетне намерих един ден в който да мога да си остана в къщи, без да ми се налага да излизам ( до магазина не го броя ). Намерих си и едно много готино сървърче на майн крафт и съм много доволна![]()
Сравнително добре. Изморена съм доста, все не успявам да се наспя. Броя си дните вече, искам си моето легло и спокойствие :Д
Everything changes, but beauty remains ...
едит;
от нищо не се отказвам
тва е!
Последно редактирано от Jaune : 08-25-2012 на 17:27
Хубав, хубав ден.Получих голяма доза Радослав. <3 Снимах доста. Нахранихме паяците. Купих си кантар.
Гледахме фретката в магазина. Вече персонала свикна с мен.
През вечер ходя да я зяпам... <3 Ужасно е сладка.
Поздрав за новата ни темичка:
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъпо ми е .. днес бивше гадже ми каза че още ме обича а минаха две години и аз забих и не знаех кво да кажа. Оцапах се цялата със сладолед. Изгорих се с пресата. И на всичкото отгоре ми дойде. Как да съм ?!![]()
Уут , първа страница отново.Душирах се и ми е някакво готино днес.Отивам да пъкъпя
В момента се опитвам да измисля как да си го върна тъпкано и ми се мъдрят няколко стабилни варианта, но знам, че имам потенциал за нещо по-добро. Във всеки случай - да се запасят с вазелин, че ще им пръсна дупенцата. <33
ебати хората, честно.
момиче, с което се познавам от 2 седмици се сети да ми звънне, а те-не.
ако искат, ясно е колко им пука.
ще им покажа и на мен колко ми пука обаче.
пхх.
поне си направих торта, имам шоколад и ще се тъпча.
нянян, нека им е гадно.
тъжна съм, но и някак облекчена. разделихме се, просто нямаше как така да кретаме, сега като си излях всичко ми мина, но се чувствам.. празна. за това гледам да запълня празнината със стабилно количество сладолед, имам цяла кофа 2кг поне ;д и слушам nickelback <3
Оо честита нова темичка ^_^
Слушам някакви супер якички песнички.
Изморено ми е, но при това ми е много якичко.
Днес цял ден на басейнче.. и той с мен ^^ aww <3
Беше голяма борба с него .. хихи .. сладур <33
Пф.. дали ще стане нещо повече с него.. wait to see..
Агрх.. тоя е ебати досадния.. к'во ш'го прая.. ни нам
няняням <33
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Тия жеги изооообщо не ми идват добре. Изобщо, искам зима и студ! "Определено, може би" маааалко не ме впечатли колкото очаквах поне, но не беше лошо. Късметлийски ден ми се оказа и от към дрехи, на супер-ултра-мега-добрата риза попаднах, не мога да и се нарадвам ^^^^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
4/5 средна работа. трябваше да и се обадя , ама ме мързеше да се връщам. се тая , на климатик с цигарки ми е супер
По случай новата тема, ще се оплача и тук колко ме болят мускулите.
Предполагам ще ми трябва доста време да свикна с тренировки 5-6 пъти в седмицата + нов хранителен режим.
Още съм в началото и е мъка.
Единственият ми стимул е, че той се мъчи с мен.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Супер якия сервитьор ми се усмихна и ми обърка поръчката.. хаха..
Междувременно ми пише един човек, което не мога да кажа, че не ми харесва.. Но същевременно и ме притеснява да не объркам нещо..Оф, защо никога не съм спокойна, като ми пишат нови хора и вечно се старая да им се харесам..
Добре че поне с Него се бяхме виждали доста преди да започнем да си пишем, че иначе и там щях да оплескам работата.. Не че сега не е подобаващо оплескана. И ми се иска да измисля нещо хубаво да му пиша на моя хубавец, ама.. нищо не ми идва на акъла.. пък не искам да изглежда отчаяно. Пък и тоя пуст инат, инат, инат!...
Междудругото деня не мина чак толкова лошо, колкото си мислех. Само дето пих Кола, а си казах, че няма да пия повече!
Току що се изкъпах и смятам да се отдам на релакс пред компа...
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Нямам никаква мотивация напоследък, чак се чудя как въобще все още свършвам по нещо полезно. Тренировките ми са зле, ученето хич го няма, въобще не виждам как ще мина в 3ти курс. Жеги, цигари, трева, стрес, еднообразие. Ше му еба майката, тва е прекалено жалък опит на обстоятелствата и забърканите от мен каши да ме сломят. Днес, утре или след месец, все ще издрапам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.