- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вреди ли спиралата за мигли?
Вреди ли спиралата за мигли?И аз съм на 13 и може ли да си слагам?Защото бях чула че така миглите стават по радки и по къси?
Абе глупост как ще вредиАз някъде от 2 години ползвам спирала и миглите ми са си все същите. Все пак може малко да почакаш с тая спирала. Това, че другите момичета си слагат не означава, че и ти трябва.
Aми моята е L`oreal feather-look http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:1,s:0,i:66 тя добра ли е?
^ И аз щях да кажа същото. Би ти навредила, ако не я почистваш, иначе не би трябвало. На 13 според мен си малка за спирала, но ако си решила - твоя си работа.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Естествено, че вреди. Легни си със спирала една нощ и виж дали няма да ти е кофти на очите след това. Майбълийн са добър избор.
А бе...вреди тя,вреди. Винаги си почиствай лицето преди да заспиш.
Ама недей така още от сега! Цял живот има пред тебе,че да се гримираш! И аз съм на 13 ,ама много рядко си слагам грим от сорта сенки,молив за очи и спирала,само на купон се кипря, малка съм все още за такива работи. Дори и лак не си слагам. Имам съученички,които още от сега ходят така накипрени на училище,че да ги видят момчетата! Три-четири съученички направо по едно шише парфюм изливат върху себе си! Имам една съученичка,който ВСЕКИ ден ходи на училище гримирана,от 5 километра ще се види направо! Едни розови и златни сенки,които много личат,голям слой спирала че и очна линия отгоре на клепачите си слага! Като че ли ходи на ревю,а не на училище! Само аз и още три момичета ходим нормални! О,и забравих да добавя,че всичките ми съученички си пускат косите-ни диадема,ни фиба ,ни нищо! Казват ми,че било модерно,че трябвало и аз да си пусна косата и ей такива. Ама не ги слушам-обичам естественото си лице,а не гримираното и обичам прибраната си коса-не ща и един пуснат кичур! Единствено аз и едно момиче сме естествени -без грим и парфюми.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 11-10-2012 на 18:48
Да ви кажа като гледам на парфюмите съставите и те не са цвете за мирисане.
Спиралата може да ти вреди, ако носиш лещи или ако очите ти са чувствителни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И какво като са им пуснати косите? Даже е много по-хубаво да ти е пусната косата, защото така тя си "почива" ако я държиш постоянно вързана най-много да си навлечеш косопад
Иначе спиралата не вреди - обаче тая на мейбълин ми се струва тежка за теб. Вземи си някоя по-обикновена четка ддз ако толкова се притесняваш че не ти е за възрастта![]()
Ъъъъ тежка спирала?
Тежка става яко нанесеш 10 пласта. Само с един нито една спирала няма да е тежка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en