А бе...вреди тя,вреди. Винаги си почиствай лицето преди да заспиш.
Ама недей така още от сега! Цял живот има пред тебе,че да се гримираш! И аз съм на 13 ,ама много рядко си слагам грим от сорта сенки,молив за очи и спирала,само на купон се кипря, малка съм все още за такива работи. Дори и лак не си слагам. Имам съученички,които още от сега ходят така накипрени на училище,че да ги видят момчетата! Три-четири съученички направо по едно шише парфюм изливат върху себе си! Имам една съученичка,който ВСЕКИ ден ходи на училище гримирана,от 5 километра ще се види направо! Едни розови и златни сенки,които много личат,голям слой спирала че и очна линия отгоре на клепачите си слага! Като че ли ходи на ревю,а не на училище! Само аз и още три момичета ходим нормални! О,и забравих да добавя,че всичките ми съученички си пускат косите-ни диадема,ни фиба ,ни нищо! Казват ми,че било модерно,че трябвало и аз да си пусна косата и ей такива. Ама не ги слушам-обичам естественото си лице,а не гримираното и обичам прибраната си коса-не ща и един пуснат кичур! Единствено аз и едно момиче сме естествени -без грим и парфюми.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 11-10-2012 на 19:48