.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Гаджето ми не ми позволява да пуша

Общо взето това е.......Димитър не ми дава да пуша и постоянно ме заплашва, че ще се оплаче на родителите ми. Казвам му, че това си е моят живот, но наистина не знам как да го убедя, че трябва да ми позволи да се оправям сама със здравето си.... Моля не засягайте темата за тютюнопушенето, просто искам съвет за гаджето си...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Това си е твой избор, както ти сама каза. Помогни му да разбере, че докато ти сама не осъзнаеш, че пушенето ти вреди ( а то е така, но това е друга тема ) няма да спреш цигарите. А ако той е достатъчно важен за теб, след време сама ще поискаш да ги откажеш. При мен така стана
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всъщност - браво на него.
    Не ти позволява да се тровиш и съсипваш организма ти, а ти се оплакваш.

Иначе говориш с него.
    Макар, че надали има такъв аргумент, който да те изкара, че правиш нещо велико. Кажи му, иначе, че живота си е твой и ти избираш сама какво да правиш, и как да си живееш живота.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    а) не пуши в негово присъствие
    б) спри да пушиш
    в) продължи да пушиш, което може да доведе до края на връзката ви

Въпросът е кой ще направи компромиса. Ти ли ще спреш да пушиш или той ще стисне зъби и ще те приема, каквато си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Това ми звучи като 10 годишните, "аз ще кажа на майка ти, че еди-си кво ..."

Говори с него. Няма право много много да ти казва какво да правиш, макар и да е прав, че тъпо да се тровиш.
    Аз съм пушач. Гадже пушач не съм имала никога... всички са ми търпели "порока"... просто приемаш човек такъв, какъвто е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от qwertyuiop123 Виж мнението
    Общо взето това е.......Димитър не ми дава да пуша и постоянно ме заплашва, че ще се оплаче на родителите ми. Казвам му, че това си е моят живот, но наистина не знам как да го убедя, че трябва да ми позволи да се оправям сама със здравето си.... Моля не засягайте темата за тютюнопушенето, просто искам съвет за гаджето си...
    Цени те много и иска да си жива и здрава. Най-добре го послушай и спри да пушиш, ако не за теб, то поне заради него.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Това ми звучи като 10 годишните, "аз ще кажа на майка ти, че еди-си кво ..."

Говори с него. Няма право много много да ти казва какво да правиш, макар и да е прав, че тъпо да се тровиш.
    Аз съм пушач. Гадже пушач не съм имала никога... всички са ми търпели "порока"... просто приемаш човек такъв, какъвто е.
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Цени те много и иска да си жива и здрава. Най-добре го послушай и спри да пушиш, ако не за теб, то поне заради него.
    Пробвал съм го това, няма да проработи. Жените са слабохарактерни на 99% най-много да почне да го лъже, че не пуши.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Жените са слабохарактерни .
    Какво е това грозно и невярно поставяне под общ знаменател?

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Изборът да пушиш или да не пушиш е лично твой, но все пак ако искаш да бъдеш с него и да бъдеш по-здрава физически, спри да пушиш.

@draid - Не съм жена, но нека да не поставяме всички жени под общ знаменател, така де... намират се и жени с характер.

Мега фен
    Или се мъчи да остави впечатлението, че много го грее твоето благоденствие, което е яко филмарска история ...
    или просто си вре носа там, където не му е работа.

Да е мислил преди да тръгва с теб. В единия случай е самозаблуден, в другия - нахалник.

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Или се мъчи да остави впечатлението, че много го грее твоето благоденствие, което е яко филмарска история ...
    или просто си вре носа там, където не му е работа.

Да е мислил преди да тръгва с теб. В единия случай е самозаблуден, в другия - нахалник.
    Да е мислил преди да тръгва с теб??? Значи според теб е трябвало да я зареже само, защото пуши?

Мега фен
    Не виждаш шаблона, а ?

Т'ва е филма 'добро момиче променя лошо момче' в мъжки вариант. Да не е тръгвал с нея като не му изнася, че пуши. Или просто да се беше примирил поначало. Разбираш ли ме ?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ^ а ти разбираш ли, че смешния ти аргумент е безкраен и глупав, защото и двете страни са прави, може да не иска да пуши, не, защото не може да я приеме такава каквато е, а защото не иска да си съсипва белите дробове и вероятно да хване рак? Не, че връзката им ще трае толкова дълго, де.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Изборът да пушиш или да не пушиш е лично твой, но все пак ако искаш да бъдеш с него и да бъдеш по-здрава физически, спри да пушиш.

@draid - Не съм жена, но нека да не поставяме всички жени под общ знаменател, така де... намират се и жени с характер.
    Тц, ако ги бях слагал под общ знаменател, щях да напиша 100%

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    ^ а ти разбираш ли, че смешния ти аргумент е безкраен и глупав, защото и двете страни са прави, може да не иска да пуши, не, защото не може да я приеме такава каквато е, а защото не иска да си съсипва белите дробове и вероятно да хване рак? Не, че връзката им ще трае толкова дълго, де.
    Кефи ме колко си надъхан, ама нещо пък ми подсказва, че подобен човек поначало ще се отврати от самия факт, че някой-си пафка.

А може и хората да са още по-изпростяли в последните години. Все тая. Изнасям се от темата.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението

Просто не го кефи гаджето му да пуши, защото когато си непушач цигарите те дразнят. Супер тъпото е да е тръгнал с нея, знаейки,че пуши и сега да я заплашва ,че ще каже на техните...
    Последно редактирано от Azoria : 11-09-2012 на 20:51
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

в случая както Блаб беше казала в темата за наркотиците, хората просто искат да се изживяват като богове, да контролират, да става на тяхното. прикриват го под "мисля ти доброто".
    тру стори.

истината е, че искаш ли да си с някого - пренебрегваш си неудобствата и го приемаш какъвто е, дори той да е шибано малко лайнарче.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Глупости! Ако не те приеме такава, каквато си, заедно с навиците ти... не ти трябва! Плюс това ако искаш да спреш, ще го направиш заради себе си, защото ти го искаш, а не защото някой ти казва...
    Супер много се дразня на подобни ултиматуми, много е дразнещо...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Глупости! Ако не те приеме такава, каквато си, заедно с навиците ти... не ти трябва!
    Тоя пък..

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Подкрепям мненията, че е загрижен за теб.Била съм в твоята ситуация, решението ми беше - спрях да пуша когато съм с него, така от една страна беше добре за мен, че намалих цигарите.От друга страна той спря да се дразни.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Тоя пък..
    К'во, бе?

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз такъв компромис няма да направя със себе си.
    И както каза Аурис - да е мислил преди да тръгнат.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си