- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми не ми позволява да пуша
Ако ме помолят не гася фаса и не отивам никъде. Аз си плащам данъци и не съм съгласен да ми налагат нищо. Както казах, който не иска да се дими покрай него.. просто да пропуска такива хора като мен, такива групички/събирания и прочие.
За шофера и законите не съм казал нищо. Законите не са само, когато се качиш в колата. По пътищата спазвам абсолютно всичко. А отделно е че в голям процент от случайте тъпите пешеходци са виновни когато стане нещо, защото не си отварят шибаните зрънкалци или защото ей така е решил да ти скочи пред колата. Примери бол. И защото заради тези ми ти уж закони и примерни граждани все го ям. Тъй, че въобще не бих се съобразил за нищо с разни ми ти хорица от улицата. Никога.
Защо да не съм контра? Защо да си мълча? Не желая и никой нищо не може да направи по въпроса. Както теб не могат да те спрат да караш велосипед пред моята кола и аз да те мисля във всеки момент дали ще ми паднеш на пътя, ще те сгазя и после залудо ще те лежа в затвора. И винаги този го яде зад кормилото.. нали знаеш.
Все пак темата е подхваната.
Горе долу. Зависи как ме помолят. Ако е с нотка на недоволство примесено с дразнещ, налагащ ми се поглед - и аз не бих изгасила. В крайна сметка забраниха пушенето навсякъде. Не си представям зимата да изляза на -10 градуса на тротоара пред заведението да пуша една цигара и да до мен да е застанала някоя фльорца и да ми каже, че димът й пречи... Еми то за нас не остана място, където може да палим - няма да се съобразяваме. Непушачите искат пушачите да се съобразяват с тях постоянно. Еми не е така.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: