- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напоследък ми е адски кофти...
Изключително се затруднявам с разшифроването на Българо/Английския бълвоч.
Или пиши на Английски език да покажеш колко си готин, или пиши на Български език, за да те разбираме какво пишеш.
И кой нормален, здравомислещ човек мени настроенията си за 3 дни? Да не ти е дошъл цикъла?
На 9-ти Ноември си "адски кофти" щото човечеството не е достойно за изключителната ти външност (която в последствие се разбира, че не е нужно другите да намират за красива, но ти много харесваш), а на 12-ти вече ти е минало - някакси.
А каква музика слушаш по-точно? (Аз имам представа, ама по-добре ти да си кажеш ;д)
Indie, rock, hard rock, electronic rock, alternative, punk, pop punk, punk rock, grunge, horror punk, hardcore punk, metal,thrash, industrial, metalcore, hardcore, post-hardcore, deathcore. Тези най-често, иначе има и други които слушам рядко...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Определено момичетата не са това, което търсиш... преориентирай се докато е време. Не съм убеден дали ще те търпят толкова лигав на другия бряг ама.. опитай.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Eпа 'земи постни една снимка, да ти видим неземната красота.
Да говориш къв си и къв не си без да сме те видели - т'ва си са празни приказки. Кой знае къв ръб си.
Пък, ако толко си красив и чак ти пречи да си намериш приятелка - т'ва принципно може да се уреди...
Като ме видите вече няма да съм интересен... valdes, предлагаш ли ми се? За съжаление ще трябва да ти откажа, защото не си падам по гей шит.. Само не знам как реши, че съм лигав..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Ти и сега не си интересен. Не усещаш ли как всичко живо те пързаля и се гаври с теб?
Инак щом не разбираш - още по хубаво. Няма и нужда да обяснявам. Тук съм заради сеира. Изключително слабо ме вълнуваш като личност, форумно присъствие и начин на мислене и изказване.
Лигав е милото ми определение за теб.
Dr. Gregory House
Саше мога само да ти се смея и нищо друго, в бъзмълвие изпаднах. Имал дълга коса блаблабла слушал само рок, хард рок etc. бил единствен айде бе
Май наскоро не си ходил на метал концерт, а ? И с това твое баш прекаленото високо самoчувствие не знам коя би те изтърпяла след 1 месец връзка.
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
![]()
Ако си мислите, че ме интересува мнението на шепа форумни тролове и хейтъри, дълбоко се лъжете. Нито ме знаете, нито ме познавате.. И да- имам дълга коса и слушам горните жанрове музика, на концерт последно бях септември месец.И там се бяхме събрали 30 хиляди човека и всички бяха като мен, да знаеш...
Последно редактирано от sashko705 : 11-13-2012 на 21:52
"Imagine all the people
И за чий трибуквеник пусна темата в тоя случай? Не е нужно да се въртя около теб три години за да те опозная. 5 минути са напълно достатъчни или в тоя случай - няколко реда.
За протокола - сега разбираш ли защо си лигав?
Dr. Gregory House
Няма пък, ше седя тука и ше ви дразна, защото имам прекалено високо самочувствие! МУХАХАХАХАХА... Следващия път ше пусна тема "Грозен съм и никой не ме харесва" и може да ми се кефите повече... Защото все пак тука на почит са хората с ниско самочувствие явно. Еби му майката.
"Imagine all the people
Тук стана тъжно...
Момчето явно минава през период на себеоткриване, оставете го да диша на спокойствие.
Това дали си различен обаче не се определя от музиката, която слушаш и дължината на косата ти. Не го определяш и ти.
Ти си си чист хипстър. Една от две прослойки на модерното общество, характеристиките на които почти изцяло се изчерпват само с изричането на думата "хипстър". Идеали, маниери, "визия за бъдеще", външен вид, начин на разсъждение, мнение за околните. Другите е "гот".
Общо взето си като конфекцията на тоя етап. Само ти си мислиш, че си различен от останалата конфекция, но околните виждат евтината кройка, допълнена единствено от различен цвят и етикет. В момента проблема е, че просто никой не ти харесва цвета, а кройката... тя така или иначе е еднаква.
Последно редактирано от Godzilla : 11-14-2012 на 08:16
така ве красавец
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Абе майната им на околните, майната и на вас! Спрете да ми казвате какъв съм и какъв не съм и каква путка съм помирисвал. Мисля че споменах, че се различавам и по други критерии (освен вънщност и музикален вкус) , което мисля, че го доказах, като не нахраних нито един от вас, който реши да се отбие в моята тема и да ме хейтне... Разтройвате ме![]()
![]()
Последно редактирано от sashko705 : 11-14-2012 на 17:00
"Imagine all the people
чиба, надъхан девствен.
Temet Nosce
벨야카
"Imagine all the people
Още ли се мотаеш наоколо бе.... тъп и упорит...
П.П. Какъв език разбираш, че да те изгоним на него?
Dr. Gregory House
Разобличи форумните комплексари *аплодиращо човече* Браво на Сашко.
Последно редактирано от sashko705 : 11-15-2012 на 05:21
"Imagine all the people
Я, Хари Потър
Имам въпрос: защо пускаш тема щом като искрени отговори не ти понасят? Никой не ти е казал, че си грозен или нещо от сорта, казаха ти ,че голямото ти самочувствие ти играе лоша шега. Ти си имай високото мнение, обаче когато го демонстрираш по този начин тип "Аз съм перфектен, няма момиче за мен" - какво очакваш? (два въпроса станаха)
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Нито съм казал, че съм перфектен, нито съм казал, че няма момиче за мен.. Хубаво вие ми казахте, че имам високо самочувствие и аз съм окей с т'ва, но след това почнаха да ме гонят от собствената ми тема.. Понасят ми искренните отговори и хейтове, хубаво.. Има ли още някой да ми каже какъв съм?
"Imagine all the people
Ако знаеше колко си противоречиш.... Гоним те от форума, не от темата ти. Има огромна разлика.
Dr. Gregory House