- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напоследък ми е адски кофти...
That`s the point. We don`t wellcome newcommers.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+ за всички коментари на valdesbg има кой да пише вместо мен.
Сашко пък за тебе![]()
![]()
ми то вече не останаха думи да те опишем мога просто де седя с ръка на челото и да се чудя
.Aз съм дотук с темата на самовлюбения, че не искам да му падам на нивото !!
Целящ се да е в център на вниманието.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 11-15-2012 на 23:03
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Срам и резил появи се едно 16 годишно момче , което заяви че има някакво самочувствие и на "оборотните" форумни пичаги в гъзеца въгъреца им се размърда ? Какво става бе момчета , не ви изнася мнението на един 16 годишен ? Нещо се засегнахте , иначе откъде ще е тая злоба ? Жалка историика наистина ..
Пича е малоумен балон пълен с хелий. Готино ни е да го ебаваме и поднасяме наляво и надясно. Пича се връзва, което допълнително опростява нещата. Минус е че не е забавен, ама.. кво толкова. Като ни писне.. ще срежем въженцето и ще излети. Злоба не знам къде видя.
*flies away*
Dr. Gregory House
Човек ясно , на мен автора не ми е по вкуса , и не ме кефи кви ги плямпа , но кажи ми къде е смисъла да фана да се занимавам с него ? Доставя ли ти удоволствие някво ? Живота ще го научи , ще разбере в най-скоро време къде зимуват раците и къде се намира в йерархията .
Кеф ми е да го ебавам и да го дразня, нищо повече. Щото ми се връзва. След време ще ми писне и ще го оставя. That simple.
Dr. Gregory House
Сериозно обмислям на такива малки олигофренчета да им плескам профилактични шамарчета, да си знаят, винаги ще има за какво. :Д
Шамарата и това е :Д
Не си различен.
Има още хиляди 16 годиншни депресирани момченца, пуснали косичка, слушащи ВМТН и възприемащи се за "мега хардкор".
Осъзнай се.
[QUOTE=TheBeliever;10484893]Самочувствието е едно, самоизтъкването е друго. С тези декларации "аз съм прекалено красив и никоя не е достойна за мен", даже да срещнеш "достойната" шансът е, че тя няма да ти обърне внимание. Защото наистина звучиш грозно.
Мисля, че авторът просто каза, че до сега не е срещнал подходящата, а не че никоя не е достойна за него. Лично аз харесвам момчета със самочувствие, такива, които знаят точно какво искат. Изискванията също не са кой знае колко високи, с две думи: свясно момиче. Не се отчайвай. Има време да откриеш идеалната.