- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си сменя IP-то
Баннаха ме от любимия ми сървър в WoW(World of Warcraft) и се чудя как да се сменя IP-то. Аз съм на рутер TP-Link. Пробвах като вляза в cmd>ipconfig/release>ipconfig/renew (това май става само ако си на компютър). Казаха ми да пробвам с NO-IP ама не можах да го направя. IP-то ми не е реално. Моля дайте кажете ми някакъв начин.
Какво имаш напредвид? Да натисна копчето за рестарт което е на рутера ли?
Да да, само дето нали се сещате, че вътрешното IP което той има или рутера, евентуално ще му даде, няма нищо общо с IP то с което рутера контактува в интернет... Ако си със статичен адрес, забрави да стане толкова просто.
И да не е просто кажи как да го направя (ако знаеш)?
Ако са ти баннали IP-то което доставчика ти е дал и си въвеждал, по-добре си намери друг сървър.
Аз съм на булсат със статично IP и при смяна на пакета ми ми смениха и IP-то, не знам защо.
П.П. От 158.*.*3.95 на 159.*.*4.98
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Аз просто се обадих на мойте хора и им поисках ново ip .
Абе момче, това не ти е копче, да си го щракаш както искаш.
Има програми с които може да си маскнеш IP-то, но не мисля дали ще ти върши работа щом става на въпрос за игра, а дори и да работи връзката ще е значително по-слаба.