.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на reperw
    амииииии... тяя искаа да го забрави ,но не може.. иска ,но и е трудно,виждам я как се мъчи.. иска да бъде с мен ,но още има чуства към него..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    ааааааааааа откачам :@::@ мии акоо продължава така... ще я скъсам.. защо да дарявам някой с любов и нежност ,а той да си мисли за друг... не го е заслужил...аз да давам всичко за негоо , той не... акоо не се промени ще сложа край и ще намеря някой който наистина ще заслужава да давам това което давам в момента и ще го оцени
    Предлагам ти да и кажеш това.

ще го... акоо нещата не се оправят

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мдам...жалък си...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    БожиятАгнец, не винаги нещата се оправят с крайност и т.н.
    Да не би с теб да са постъпвали така през целия ти живот, та това смяташ за най-адекватния съвет?

Ще се учудиш колко понякога работят добрината и търпението : )
    Не. И точно там е проблема.

Мъжете без избор/самоуважение/подход/увереност са готови да търпят и правят всичко, за да са с дадено момиче.
    Готови са да тичат след теб. Да ти звънят по цял ден, да те канят на кафе по 14 пъти на седмица и да ти правят безброй комплименти. Цветя, подаръци, романтични смс-и, етц.

А колкото повече бягаш, толкова повече гонят. Това донякъде е супер. Тогава къде е проблемът? Начинът е проблема. Това не е подхода. Това е изключително needy поведение.

Нийди и предвидимо. Защото всички лузъри правят така. Но не са виновни те - "момичетата това искат" - казват им всички. И докато момичетата получават това бленуват за готиният си бивш, който не би се и изплюл за тях и който в момента ебе куп пички някъде (а може би го е правил и докато са били заедно?) ; онзи, който я е зарязал и й е показал, че светът не се върти около нея; че той не е бил зависим от нея.

Пичът с цветята, който й казва колко е красива по цял ден е точно обратното на това. Точно затова не мисли по цял ден за него, а за другият. (А и защо да мисли за него? Само да му свирне и той ще дотърчи като кученце.)

Но аз не агитирам към douchebag поведение. Даже напротив. Просто един мъж трябва да си знае цената. А, ако тя е ниска, вместо да тича след някоя пикла - да си я вдигне.

Защо вместо да инвестира усилия в себе си, така че да заслужи някое свястно момиче, да ги инвестира в девойче, което дори не го харесва, колкото бившият си?

Добрина и търпение...Нека получат всички, които ги заслужават.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Не. И точно там е проблема.

Мъжете без избор/самоуважение/подход/увереност са готови да търпят и правят всичко, за да са с дадено момиче.
    Готови са да тичат след теб. Да ти звънят по цял ден, да те канят на кафе по 14 пъти на седмица и да ти правят безброй комплименти. Цветя, подаръци, романтични смс-и, етц.

А колкото повече бягаш, толкова повече гонят. Това донякъде е супер. Тогава къде е проблемът? Начинът е проблема. Това не е подхода. Това е изключително needy поведение.

Нийди и предвидимо. Защото всички лузъри правят така. Но не са виновни те - "момичетата това искат" - казват им всички. И докато момичетата получават това бленуват за готиният си бивш, който не би се и изплюл за тях и който в момента ебе куп пички някъде (а може би го е правил и докато са били заедно?) ; онзи, който я е зарязал и й е показал, че светът не се върти около нея; че той не е бил зависим от нея.

Пичът с цветята, който й казва колко е красива по цял ден е точно обратното на това. Точно затова не мисли по цял ден за него, а за другият. (А и защо да мисли за него? Само да му свирне и той ще дотърчи като кученце.)

Но аз не агитирам към douchebag поведение. Даже напротив. Просто един мъж трябва да си знае цената. А, ако тя е ниска, вместо да тича след някоя пикла - да си я вдигне.

Защо вместо да инвестира усилия в себе си, така че да заслужи някое свястно момиче, да ги инвестира в девойче, което дори не го харесва, колкото бившият си?

Добрина и търпение...Нека получат всички, които ги заслужават.
    Описваш момиче със сериозни проблеми със самочувствието. Само тези се кефят на "лошите момчета" с подобно поведение.
    Нека ти кажа,че каквото очакваш - това ще намираш. Дръж се тежкарската, карай ги да 'тичат' по теб и т.н. и ще ти се връзват само такива заблудени.
    Една жена,която си знае мястото никога не би обърнала внимание на някой,който се държи с нея така.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Описваш момиче със сериозни проблеми със самочувствието. Само тези се кефят на "лошите момчета" с подобно поведение.
    Нека ти кажа,че каквото очакваш - това ще намираш. Дръж се тежкарската, карай ги да 'тичат' по теб и т.н. и ще ти се връзват само такива заблудени.
    Една жена,която си знае мястото никога не би обърнала внимание на някой,който се държи с нея така.
    Никой никога не съм карала нищо да прави. Това ти е средно статистическото момче. А агитираха автора да прави гореописаните неща в един пост по-нагоре и в общи линии обобщаваш мнението ми по въпроса с последното си изречение.

Лошите момчета от Перник...Са ясно описани във вицовете дори. Те не се коментират тук, сори.

Ако "аз не агитирам към douchebag поведение" ≠ "аз не агитирам да ставате 'лоши момчета', които само някоя комплексарка ще хареса" не знам как по-ясно да ти го напиша...
    О, и позволи ми да знам малко по-добре от теб какво харесват момичетата на нейния акъл...Най-малкото в темата това й предпочитание се разглежда като факт. Какви проблеми има тя не е моя работа (остава само и мои да станат, хаха), сега разглеждаме проблемите на автора.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ух, явно си женско, съжалявам

И да...няма ли за какво друго да се хванеш? Дори не ми се коментира опитът ти за ебавка с Перник, станахте банални вече.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    О, и позволи ми да знам малко по-добре от теб какво харесват момичетата на нейния акъл...
    Ами.. позволявам ти. (?!?) Жалко, че сама го претендираш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ако тя не иска да го забрави, няма как да стане. Но дори и да го забрави тя ако не изпитва нищо към теб, а е на принципа "Бивш се забравя с нов" тогава е нечестно спрямо теб. Говори с нея. Питай я ти харесваш ли ме и ако каже да добре, но ако е влюбена в бившия ѝ. Затова най-добре я остави, ти не си изтривалка. Намери момиче, което ще обича и иска само теб, трудно е, но по-добре така, отколкото използван и захвърлен като парцал*

^питал съм я 100 пъти казва ,че иска само мен... казва ,че ме обича... запозна ме с майка си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си