^Not so sure.

Поне от моя опит в ролята на момичето, не е Ок да тръгваш с някого, докато не си изчистил всичко от миналото.

И, айде, да не говорим за любов, но за мотивация. Трябва да има мотивация да е с теб, оная страст, онова привличане, онова чувство, което просто те тегли към определен човек. Да, за любов след 2 седмици е рано да се говори, но за мен всяка връзка трябва да започва с това нещо. Мотивацията да бъдете заедно. А защо не и с любов, втф. Не вярвам в такива условности - кога е рано да се говори за любов, кога е късно и т.н. Любовта си е любов. Да обичаш значи да обичаш. Не е толкова сложно. Изкарвате го като сложна кардиологична операция. А да обичаш всъщност е просто - просто обичаш.

Това са различни теми вече, де, ама да си кажа. Никога не съм го разбирала това определяне кога е рано да се говори за любов, кога не. Както и безумните дефиниции за любовта, все едно е нещо изключително сложно. Мога да се съглася, че се среща рядко и че не можеш да обичаш всеки втори, но не и че е нещо сложно.

И не знам, но това пак е отделна тема, вие как се примирявате да тръгнете с някого ей-така, без да сте сигурни, че той ви обича. Нелепо ми стои това да чакаш да те заобича и пр.
Поне аз не разбирам така нещата.