.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    15-21 е проблем, да.
    щото като те изчука ще има 3 теми:
    1)изчука ме и ме заряза
    2)бременна ли съм?
    3)какво е овулация?
    Аре трай. Да не си хванала Господ за шлифера, като си с 2 години по-голяма от авторката? Много бързо забрави как допреди половин месец пускаше на конвейр теми с далеч по-малоумни питанки, свързани с приятеля ти и връзката ви като цяло.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Аре трай. Да не си хванала Господ за шлифера, като си с 2 години по-голяма от авторката? Много бързо забрави как допреди половин месец пускаше на конвейр теми с далеч по-малоумни питанки, свързани с приятеля ти и връзката ви като цяло.
    <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Разликата в случая е голяма.
    И макар да съм се опитвала да си представя, че е нормално едно 15-годишно момиче да е с 21-годишен мъж, не ми се получава. Даже наскоро имах позната, която беше тръгнала с някакъв, по-голям от нея с 10 години и познай какво стана: той я изчука седмица-две, и после я заряза.
    Тоест, не ти казвам да го зарежеш сега, но да си имаш едно наум. Все пак всичко си е до човек. А аз все пак не познавам нито теб, нито него, така че.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    затвор!
    хахахаххахха
    ужас
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    тая па
    питанките ми може да са били малоумни за теб, не ме интересува посредственото ти мнение
    и като цяло мнението ти doesn't seems legit
    темите ми може да са били свързани с всичко, но не й с нещо такова, което авторката ще започне да пуска, ако тръгне с баткото
    та да, няма значение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мило момиче,когато бях на 15 ходих с момче на 22 бяхме заедно няколко месеца и с него за първи път правих секс! Няма да те поучавам да не бъдеш с него,но мнението ми на този етап е че от това няма да излезе нищо хубаво,ше се разделите и ти ще бъдеш безкрайно наранена,по добре намери някой на твоя възраст така и майка ти ще го приеме по лесно...... Успех

Цитирай Първоначално написано от inatchiika Виж мнението
    Мило момиче,когато бях на 15 ходих с момче на 22 бяхме заедно няколко месеца и с него за първи път правих секс! Няма да те поучавам да не бъдеш с него,но мнението ми на този етап е че от това няма да излезе нищо хубаво,ше се разделите и ти ще бъдеш безкрайно наранена,по добре намери някой на твоя възраст така и майка ти ще го приеме по лесно...... Успех
    А как родителите ти приеха връзката. И съжеляваш ли за това което си имала с него?

абе всички сте толкова прости като давате мнение от собствената си ограниченост....света е толкова различен и многослоен че има място за всички и важна е любовта а не възрастта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си