- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика във възрастта : (
Разликата в случая е голяма.
И макар да съм се опитвала да си представя, че е нормално едно 15-годишно момиче да е с 21-годишен мъж, не ми се получава. Даже наскоро имах позната, която беше тръгнала с някакъв, по-голям от нея с 10 години и познай какво стана: той я изчука седмица-две, и после я заряза.
Тоест, не ти казвам да го зарежеш сега, но да си имаш едно наум. Все пак всичко си е до човек. А аз все пак не познавам нито теб, нито него, така че.
затвор!
хахахаххахха
ужас
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
тая па
питанките ми може да са били малоумни за теб, не ме интересува посредственото ти мнение
и като цяло мнението ти doesn't seems legit
темите ми може да са били свързани с всичко, но не й с нещо такова, което авторката ще започне да пуска, ако тръгне с баткото
та да, няма значение
Мило момиче,когато бях на 15 ходих с момче на 22 бяхме заедно няколко месеца и с него за първи път правих секс! Няма да те поучавам да не бъдеш с него,но мнението ми на този етап е че от това няма да излезе нищо хубаво,ше се разделите и ти ще бъдеш безкрайно наранена,по добре намери някой на твоя възраст така и майка ти ще го приеме по лесно...... Успех
абе всички сте толкова прости като давате мнение от собствената си ограниченост....света е толкова различен и многослоен че има място за всички и важна е любовта а не възрастта