- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- А вие как чистите грима си?
Ми...месец и...половина? :Д Не помня много, може и два да са. 400мл принципно си е много количество и за това ми се струва малко месец и половина, но аз слагам по много вода и изхабявам поне по 4-5 тампона. Не, че толкова много се гримирам- просто искам да съм сигурна, че няма останал грим никъде. То обикновено ако не съм с тежък грим на очите, още вторият тампон е абсолютно чист, но се подсигурявам :Д Иначе няма да сбъркаш, много е нежна и няма ама никакво търкане, като магия е просто, за мен няма по-добър дегримьор от това. После оставя кожата хидратирана и мнооооого мека. Има малки шишенца от по 50мл за около 5-6лв, можеш да купиш и да пробваш преди да си я вземеш в реален размер.
Everything changes, but beauty remains ...
Наистина ли? Направо ми е трудно да повярвам, и приятелки са я пробвали и са били на същото мнение, на което и аз. Не знам защо така...
Everything changes, but beauty remains ...
Ако е по - силен тоалетно мляко и после каквото преценя почистващо - пяна, гелче.
Ако не съм в нас - с кърпички за почистване на грим и после някакво кремче, за да не се изсуши кожата.
Ако е за лек грим - мицерална вода.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вчера си взех това :
http://img.makeupalley.com/5/4/6/8/2273797.JPG
Ще го видим днес как ще се представи.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Най - често с мокри кърпи за махане на грим.
От време на време си използвам и тоалетно мляко, де. Ама с кърпите ми е по - лесно и бързо.
Тоалетно мляко на AVON и понякога почистващ гел . Не се гримирвам много , защото в нашето училище дават грим само в Гимназиален етап , аз съм в Про гимназиален и рядко , следобед най-вече когато съм с приятели .
Тъй като си нямаме Дългас тука .. някакъв хубав заместител ?
С ето това http://krasnaya-bg.com/BilkaNewSite/...ergy/mlqko.png
Всъщност имам чувството, че съм напълно зависима от аромата му...![]()
Бебешко олио и бебешки сапун.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мицеларна вода на биодерма и в много рядки случаи кърпички.
Удивена съм от Мицералната вода на Биодерма, харесвам и някои разгримиращи продукти на Лореал.
Mного е добро като продукт.Взех си го за около 5-6 лева.Принципно преди бях пробвала с мицеларна вода,но много ми го размазваше грима.Явно се дължи на това,че просто е нямало тази ,,по-мазна'' консистенция.Всичко ми трие,с няколко движения,не знам дали става за чувствителни очи (моите не са такива).Това е,което мога да ти кажа.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ползвам на Есте Лаудер Take It Away Total Makeup Remover. Страхотно отстранява всякакъв вид грим. Нежен е към кожата и очите, което е много важно за мен, защото нося контактни лещи. Много качествен продукт![]()